Evert Kwok presenteert vakantieboek en eigen KWOK bier

Deze week verschijnt alweer het derde vakantieboek van cartoonistenduo Eelke de Blouw en Tjarko Evenboer: Het Evert Kwok Vakantieboek 3. Ook dit derde deel is weer een bonte verzameling geworden van (woordgrap)cartoons, puzzels, strips, waardeloze vakantietips en absurde rubriekjes. Zo krijg je deze editie een cursus Portugees voor beginners, krijg je waardevolle levenslessen van Goeroe Wubbo en leer je opmerkelijke feitjes over Nieuw-Zeeland. Ook op puzzelgebied kan je je lol op: van paardensprongen tot Zweedse woordzoeker, van cryptogram tot vind-de-weg-naar-de-bergen-puzzel. Het Evert Kwok Vakantieboek 3 telt 80 pagina’s en kost € 9,95. 

Naast het nieuwe vakantieboek verschijnt er deze maand nog iets nieuws uit de koker van Evert: een heus KWOK biertje. Het duo heeft de handen ineen geslagen met de Amersfoortse brouwers van Rock City Brewing voor een limited edition collaboration brew waarin goed bier, slechte woordgrappen en een vleugje banaan samenkomen in een heerlijke zomerse weizen.

Het vakantieboek en het bier zijn verkrijgbaar in de webshop van Evert Kwok, www.kwokshop.nl, en via een select aantal boek- en bierwinkels.