Werkplekken in Amersfoort

Ben je op zoek naar een flexibele en goed bereikbare werkplek in Amersfoort? In De Nieuwe Stad – op loopafstand van het Centraal Station – vind je zo’n werkplek. Of je nou flexwerker bent, zelfstandig ondernemer (zzp’er) of gewoon eens een dag een andere omgeving wil, iedereen kan een werkplek huren voor een hele dag of zelfs een halve dag. Dat kan al vanaf € 7,50. De Nieuwe Stad biedt een inspirerende werkomgeving waar je omringd bent door andere ondernemers. Iedereen is van harte welkom! Boek makkelijk via de app De Nieuwe Stad je flexwerkplek. Dan zie je ook meteen de beschikbaarheid.

Flexwerkplek huren in De Nieuwe Stad

De Nieuwe Stad is een bijzondere plek met een duurzame uitstraling. Het oude oliemolenkwartier was ooit de thuisbasis van tandpastafabriek: Prodent. De voormalige fabriek is nu herontwikkeld tot dynamische werkplek waar samenwerking en kennisdeling tot stand komt. Een werkplek in de buurt van het centrum van Amersfoort waar je met plezier heen gaat. De werkplekken en vergaderruimtes die De Nieuwe Stad biedt, zijn te vinden in Het Platform. Zwevend boven een oude opslaghal van de Prodentfabriek, is dit de eerste toegevoegde nieuwbouw in het gebied.

Een dynamische werkplek midden in Amersfoort

Er zijn veel Amersfoortse ondernemers actief in De Nieuwe Stad. In het gebied vind je een aantal goede restaurants (voor een heerlijke lunch kun je terecht bij Het Lokaal of Kroast), maar er zijn ook tekstschrijvers, coaches, innovatieve productontwikkelaars, architecten, ontwerpbureaus, psychologen en vele anderen actief in het gebied. Zo’n 80 grote en kleine bedrijven. Wanneer je een werkplek huurt in De Nieuwe Stad, werk je middenin een levendige community.

Soorten werkplekken: van basis tot luxe

De Nieuwe Stad beschikt over diverse werkplekken die te boeken zijn voor korte of langere tijd.

Werkplek in Amersfoort huren?

Ben jij op zoek naar een werkplek in Amersfoort in de buurt van het centrum en op loopafstand van het station? Kies dan voor De Nieuwe Stad! Je reserveert een flexwerkplek gemakkelijk via onze app.

Reserveer met onze App

Met onze handige app kun je snel en eenvoudig een flex werkplek of vergaderruimte reserveren.