Contact

Meer weten over de plannen van de toekomst van De Nieuwe Stad? Kijk op denieuwestadgroeit.nl.

De Nieuwe Stad Flexplek
Flexwerkplekken en vergaderruimtes
Oliemolenhof 18A | 3812 PB Amersfoort
flexplek@denieuwestad.nl | 033 – 303 7926

Adres kantoor De Nieuwe Stad B.V.
Oliemolenhof 106 | 3812 PB Amersfoort
info@denieuwestad.nl | 033 – 203 7003
Volg ons op Facebook & Twitter

Werkplek of vergaderruimte huren in De Nieuwe Stad Flexplek
In de Nieuwe Stad zijn – naast het aanbod van diverse bedrijfsruimtes – verschillende werkplekken en vergaderruimtes te huur. Ben jij geïnteresseerd? Kies dan een flexplek of ruimte uit en boek gemakkelijk via onze app. Je vindt deze werkplekken en vergaderruimtes in De Nieuwe Stad Flexplek, gevestigd aan de Oliemolenhof 18a.

Parkeren/bereikbaarheid
De Nieuwe Stad is makkelijk bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Vanaf station Amersfoort loop je binnen 10 minuten naar De Nieuwe Stad. Ook stoppen er bussen voor de deur bij halte ‘De Nieuwe Stad’ aan de Brabantsestraat. Kom je met de auto naar De Nieuwe Stad? Navigeer dan naar ‘Eemlaan’. Je kunt parkeren in Parkeergarage Eemplein en op Vicky Parking Eemlaan De Nieuwe Stad vanuit deze parkeergelegenheden loop je zo naar De Nieuwe Stad. Bekijk hier de plattegrond van het gebied.

 

Participeren
De Nieuwe Stad zoekt mensen en bedrijven die willen participeren. Mensen die de ziel van het gebied willen vereeuwigen. Die willen groeien door te delen, door waarde te creëren voor de gemeenschap en door samen met ons een innovatieve microstad van onderop te bouwen. Bouw mee! Wil je een ruimte huren of een evenement organiseren in De Nieuwe Stad? Kijk op de pagina aanbod of evenementen voor de contactgegevens van de verschillende partijen.

Contactpersonen
Projectmanager vanuit de gemeente Amersfoort: Waldo Ramsoender, tel: 033 469 4966
Projectteam vanuit Schipper Bosch / De Nieuwe Stad: info@denieuwestad.nl, tel: 033 203 7003

Bekijk hier onze privacyverklaring