De Nieuwe Stad Flexplek

Update covid-19: flexwerkplekken open, vergaderruimtes gesloten.

Als gevolg van de strengere maatregelen hebben wij de vergaderruimtes tot nader order moeten sluiten. Gelukkig blijven wij gewoon open voor onze flexwerkers, van maandag t/m donderdag. De vergaderruimtes zijn wel te huur tegen een aangepast tarief voor 1 persoon die een afgesloten ruimte nodig heeft. Neem in dat geval contact op via mail of telefonisch.

Het aantal flexwerkplekken is naar aanleiding van de eerste golf van corona in aantal verminderd en er zijn extra maatregelen genomen waardoor afstand gewaarborgd kan worden. Ook is er extra aandacht voor hygiëne. Van maandag t/m donderdag zijn diverse werkplekken te huur, op loopafstand van het centrum en treinstation Amersfoort. Op deze website staat de laatste (prijs)informatie, of download onze handige app waar ook de meest recente (prijs)aanpassingen in staan (onderaan deze pagina).

De Nieuwe Stad flexplek bevindt zich in het gebouw Het Platform aan de Oliemolenhof 18A. Deze locatie vormt binnen De Nieuwe Stad een dynamische werkplek voor een vaste huurder en biedt daarnaast vier dagen per week flexruimte voor iedereen. Een plek waar samenwerking, kennisdeling en overleg tussen verschillende partijen tot stand komt.

Openingstijden

Huren van de vergaderruimtes en werkplekken kan op maandag t/m donderdag van 8.00 tot 18.00 uur. Toegang tot het pand wordt verschaft vanaf de begane grond (trap en lift) en via trap naar de 1e verdieping (tourniquet). Beide komen uit bij de receptie.

Vergaderruimtes en werkplekken

In De Nieuwe Stad Flexplek zijn 11 vergaderruimtes, 50 basis werkplekken, 20 comfort werkplekken en 32 luxe werkplekken beschikbaar om te reserveren.Via de app De Nieuwe Stad kun je aangeven wanneer je wilt reserveren en voor hoeveel personen. Je krijgt dan automatisch te zien welke ruimtes nog beschikbaar zijn.

Betalen

Na het reserveren in de app reken je direct af met iDEAL. Via de app ontvang je een factuur. Heb je andere wensen? Laat het ons weten!Reserveer met onze App

Met onze handige app kun je snel en eenvoudig een flex werkplek of vergaderruimte reserveren.