Vergaderruimtes

Op zoek naar een bijzondere vergaderruimte op loopafstand van Amersfoort CS?
De Nieuwe Stad Flexplek ligt net buiten het historisch centrum aan de Oliemolenhof 18A.  Onze vergaderlocatie heeft 11 vergaderzalen met een capaciteit van 2 – 100 personen.

De vergaderzalen zijn voor iedereen te huur en geschikt voor lezingen, workshops, meetings en paneldiscussies.
Van maandag t/m donderdag zijn de verschillende ruimtes per uur of per dagdeel/dag te huren. Avonden en weekend op aanvraag.

Inspirerende omgeving

Het eigentijdse, duurzame gebouw is ruim en licht en onderdeel van de inspirerende omgeving van De Nieuwe Stad. Ooit werd hier tandpasta en zeep gemaakt! Het Prodentlogo vind je nog op één van de gebouwen. De omgeving is industrieel, maar de 42 verschillende soorten bomen zorgen voor een welkome afwisseling.
Na de lunch is het mogelijk om een fijne wandeling te maken door dit gebied en langs de rivier de Eem.
Hier vind je diverse horecagelegenheden.
Het historische centrum van Amersfoort ligt op maar 10 minuten lopen.

Op deze website kun je de verschillende zalen bekijken met de daarbij behorende prijzen.
Of download onze handige app waar ook alle informatie in terug te vinden is en waarmee je vergaderruimtes én werkplekken eenvoudig kunt boeken (onderaan deze pagina).

De Nieuwe Stad flexplek bevindt zich in het gebouw Het Platform aan de Oliemolenhof 18A. Deze locatie vormt binnen De Nieuwe Stad een dynamische werkplek voor een vaste huurder en biedt daarnaast vier dagen per week flexruimte voor iedereen. Een plek waar samenwerking, kennisdeling en overleg tussen verschillende partijen tot stand komt.

Openingstijden

Huren van de vergaderruimtes en werkplekken kan op maandag t/m donderdag van 8.00 tot 18.00 uur. Toegang tot het pand wordt verschaft vanaf de begane grond (trap en lift) en via trap naar de 1e verdieping (tourniquet). Beide komen uit bij de receptie.

Vergaderruimtes en werkplekken

In De Nieuwe Stad Flexplek zijn 11 vergaderruimtes, 50 basis werkplekken, 20 comfort werkplekken en 32 luxe werkplekken beschikbaar om te reserveren.Via de app De Nieuwe Stad kun je aangeven wanneer je wilt reserveren en voor hoeveel personen. Je krijgt dan automatisch te zien welke ruimtes nog beschikbaar zijn.

Betalen

Na het reserveren in de app reken je direct af met iDEAL. Via de app ontvang je een factuur. Heb je andere wensen? Laat het ons weten!Reserveer met onze App

Met onze handige app kun je snel en eenvoudig een flex werkplek of vergaderruimte reserveren.