De Nieuwe Stad Flexplek

VANWEGE HET CORONAVIRUS IS ER HET TOT NADER ORDE GEEN RECEPTIONISTE AANWEZIG IN HET PLATFORM EN IS HET VOOR EXTERNE PARTIJEN NIET MOGELIJK VERGADERRUIMTES EN FLEXWERKPLEKKEN TE BOEKEN. ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK. ZODRA WE WEER OPEN GAAN MAKEN WE DAT OP DE SITE BEKEND.

Op zoek naar een werkplek of vergaderruimte op loopafstand van station Amersfoort? De Nieuwe Stad Flexplek aan de Oliemolenhof 18A biedt 11 vergaderruimtes en ruim 70 werkplekken voor iedereen. Van maandag t/m donderdag zijn diverse vergaderruimtes en verschillende typen werkplekken te huur.

De Nieuwe Stad flexplek bevindt zich in het gebouw Het Platform aan de Oliemolenhof 18A. Deze locatie vormt binnen De Nieuwe Stad een dynamische werkplek voor een vaste huurder en biedt daarnaast vier dagen per week flexruimte voor iedereen. Een plek waar samenwerking, kennisdeling en overleg tussen verschillende partijen tot stand komt.

Openingstijden

Huren van de vergaderruimtes en werkplekken kan op maandag t/m donderdag van 8.00 tot 18.00 uur. Toegang tot het pand wordt verschaft vanaf de begane grond (trap en lift) en via trap naar de 1e verdieping (tourniquet). Beide komen uit bij de receptie.

Vergaderruimtes en werkplekken

In De Nieuwe Stad Flexplek zijn 11 vergaderruimtes, 50 basis werkplekken, 20 comfort werkplekken en 32 luxe werkplekken beschikbaar om te reserveren.Via de app De Nieuwe Stad kun je aangeven wanneer je wilt reserveren en voor hoeveel personen. Je krijgt dan automatisch te zien welke ruimtes nog beschikbaar zijn.

Betalen

Na het reserveren in de app reken je direct af met iDEAL. Via de app ontvang je een factuur. Heb je andere wensen? Laat het ons weten!Reserveer met onze App

Met onze handige app kun je snel en eenvoudig een flex werkplek of vergaderruimte reserveren.