Vergaderen in Amersfoort

————————————

Update covid-19: flexwerkplekken open, vergaderruimtes vanaf 25 september 2021 weer met standaard aantal personen

We houden ons bij De Nieuwe Stad Flexplek aan de spelregels van het RIVM rondom de coronamaatregelen. Het gebouw is ruim en er kan goed afstand gehouden worden. Ook is er extra aandacht voor hygiëne. Vanaf zaterdag 25 september 2021 vervalt de 1,5 meter regel en houden wij voor de vergaderruimtes weer de standaard aantallen personen en prijzen aan. Op deze website staat de laatste (prijs)informatie, of download onze handige app waar ook de meest recente (prijs)aanpassingen in staan (onderaan deze pagina).

————————————

Op zoek naar een vergaderruimte in Amersfoort? Kom eens vergaderen in De Nieuwe Stad. Wij bieden een fijne vergaderlocatie, gelegen op loopafstand van station Amersfoort en vlakbij het bruisende stadshart.

Vergaderen in De Nieuwe Stad

De Nieuwe Stad is een bijzondere plek. Ooit thuisbasis van de tandpastafabriek Prodent, nu getransformeerd tot een dynamische plek waar samenwerking en kennisdeling tot stand komt. Een stad in een stad waar je niet alleen kunt werken en vergaderen, maar ook kunt genieten van goede restaurants (Hoog Vuur, Het lokaal, Kroast), een aantal authentieke winkeltjes en natuurlijk de bijzondere historische gebouwen van de voormalige fabriek.

De vergaderruimtes en werkplekken die De Nieuwe Stad biedt, zijn te vinden in Het Platform. Zwevend boven een oude opslaghal van de Prodentfabriek, is dit de eerste toegevoegde nieuwbouw in het gebied.

De Nieuwe Stad is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto (elektrisch opladen voor de deur). Kortom, een inspirerende locatie om te vergaderen. Dus als jij op zoek bent naar een vergaderruimte in Amersfoort, kies dan voor De Nieuwe Stad. Wij bieden 11 vergaderruimtes voor kleine en grote vergaderingen tot gezelschappen van 50 personen. Ben je met een grotere groep? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Onze vergaderruimtes

Prachtige locatie in het centrum van Amersfoort

Met wie je ook een vergadering hebt, tijdens de pauze is het altijd wel leuk om even te wandelen en de omgeving te ontdekken. De Nieuwe Stad is op zichzelf al een prachtige locatie om te verkennen, maar door de geweldige ligging direct aan de Eemhaven en naast het centrum van Amersfoort kun je ook volop genieten van alles wat de historische binnenstad van Amersfoort te bieden heeft. Amersfoort staat bekend om de muurhuizen, de stadsmuur en haar grachten. Een sfeervolle stad met een bijzondere mix tussen nieuw en oud.

Vergaderen in Amerfoort?

Wil jij vergaderen in Amersfoort? Kies dan voor een vergaderruimte in De Nieuwe Stad. Neem gerust eens contact met ons op of reserveer meteen een vergaderruimte via onze app.

Reserveer met onze App

Met onze handige app kun je snel en eenvoudig een flex werkplek of vergaderruimte reserveren.