Vergaderen in Amersfoort

Op zoek naar een vergaderruimte in Amersfoort? Kom vergaderen in De Nieuwe Stad. Wij bieden een fijne vergaderlocatie, gelegen op loopafstand van Station Amersfoort Centraal en vlakbij het bruisende stadshart. Je auto kun je kwijt op het Vicky parkeerterrein aan de Eemlaan of in de grote parkeergarage Eemplein. Rijd je elektrisch dan kun je voor de deur parkeren én opladen!

Vergaderen in De Nieuwe Stad

De Nieuwe Stad is een bijzondere plek. Ooit thuisbasis van de tandpastafabriek Prodent, nu getransformeerd tot een dynamische plek waar samenwerking en kennisdeling tot stand komt. Een stad in een stad waar je niet alleen kunt werken en vergaderen, maar ook kunt genieten van goede restaurants (Hoog Vuur, Het Lokaal, Kroast), een aantal authentieke winkeltjes en natuurlijk de bijzondere historische gebouwen van de voormalige fabriek.

De vergaderruimtes en werkplekken die De Nieuwe Stad Flexplek biedt, zijn te vinden in Het Platform. Zwevend boven een oude opslaghal van de Prodentfabriek, is dit de eerste toegevoegde nieuwbouw in het gebied.

Kortom, een inspirerende locatie om te vergaderen. Dus als jij op zoek bent naar een vergaderruimte in Amersfoort, kies dan voor De Nieuwe Stad Flexplek. Wij bieden van maandag t/m donderdag 11 vergaderruimtes voor kleine en grote bijeenkomsten tot 50 personen. Ben je met een grotere groep? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Onze vergaderruimtes

Prachtige locatie in het centrum van Amersfoort

Met wie je ook een vergadering hebt, tijdens de pauze is het altijd leuk om te wandelen en de omgeving te ontdekken. De Nieuwe Stad is op zichzelf al een prachtige locatie om te verkennen, maar door de geweldige ligging direct aan de Eemhaven en naast het historische centrum van Amersfoort kun je ook volop genieten van alles wat de binnenstad van Amersfoort te bieden heeft. Amersfoort staat bekend om de muurhuizen, de stadsmuur en haar grachten.  Je vindt er gezellige terrassen op verschillende mooie pleinen. Een sfeervolle stad met een bijzondere mix tussen nieuw en oud.

Vergaderen in Amersfoort?

Wil jij vergaderen in Amersfoort? Kies dan voor een vergaderruimte in De Nieuwe Stad. Download onze app en reserveer meteen een vergaderruimte.  Is de zaal van je keuze niet beschikbaar of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op op 033-30 37 926 We helpen je graag verder.

Reserveer met onze App

Met onze handige app kun je snel en eenvoudig een flex werkplek of vergaderruimte reserveren.