Kleedjesmarkt

Lijkt het je leuk om tijdens Koningsdag een plekje te reserveren voor de kleedjesmarkt in De Nieuwe Stad? Dat kan! Een plek voor een kleedje kost €5. De afmeting van je plek is 2 meter breed bij 2 meter lang. Naast kleding die je niet meer draagt, speelgoed, servies of andere spullen die een tweede leven verdienen, vinden we het ook super leuk als je muziek gaat maken, nagels gaat lakken of iets anders leuks of geks gaat doen. Zolang het maar niet met etenswaren te maken heeft.

Anders dan op een normale vrijmarkt, hoef je er bij De Nieuwe Stad op de dag zelf niet in alle vroegte bij te zijn om een plek te bemachtigen. Naar aanleiding van de aanmeldingen zorgen we dat er voldoende plekken beschikbaar zijn. Mocht je graag meerdere plekken willen reserveren, vul dan voor elke plek een formulier in en plaats in het gedeelte ‘wil je nog wat vragen of zeggen’ een notitie ‘plek 1’, ‘plek 2’. Mocht je graag met meerdere gezinnen willen komen en naast elkaar willen zitten, geef dit dan ook aan in het vak ‘wil je nog wat vragen of zeggen’ in het inschrijfformulier onderaan deze pagina, dan zorgen we dat dit voor elkaar komt!

Voor de kleedjesmarkt hebben we een paar regels en voorschriften:

  • De kleedjesmarkt is voor volwassenen en kinderen voor particuliere verkoop. Commerciële verkoop, verkoop van eten en drinken, verkoop van alcohol, gokspelletjes, proefmonsters en dieren is niet toegestaan.
  • Laden en lossen per auto en fiets kan tot aan de ingangen van het terrein, bij voorkeur aan de kant van de Brabantsestraat. Het terrein is tijdens Koningsdag voetgangersgebied.
  • De kleedjesmarkt start om 10.00 uur. Graag voor 10.00 uur je kleedje inrichten. Mochten er ter plekke nog mensen komen die niet vooraf gereserveerd hebben, dan maken wij na 10.00 uur die mensen blij met jouw plek.
  • Neem zelf je eigen spullen die je niet verkocht hebt weer mee terug naar huis. De plek dient leeg en netjes achtergelaten te worden, anders moeten wij helaas schoonmaakkosten berekenen.
  • Je betaalt je kleedjesplek op de dag zelf, contant bij de organisatie. Daarna wijzen we je de plek toe. Je kleedje breng je zelf mee en leg je neer op de plek die we je toewijzen. Een plek voor een kleedje kost €5.
  • Zorg voor voldoende wisselgeld. Er is geen pinautomaat aanwezig op de locatie.
  • Het is niet toegestaan materialen aan de muren, grond, deuren of ramen te bevestigen. We zijn zorgvuldig op onze industriële locatie en gaan er vanuit dat jij deze plek ook met liefde behandelt.
  • Toiletvoorzieningen zijn aanwezig.
  • Eten en drinken is aanwezig op de locatie bij diverse eetgelegenheden.

Heb je een vraag over de kleedjesmarkt? Neem dan contact op via info@denieuwestad.nl of 033 203 7003.


Inschrijfformulier

 

Inschrijving Kleedjesmarkt 2023https://www.denieuwestad.nl/wp-admin/admin.php?page=formidable&frm_action=settings&id=5