Contact


Update covid-19: flexwerkplekken open, vergaderruimtes gesloten.

Als gevolg van de strengere maatregelen hebben wij de vergaderruimtes tot nader order moeten sluiten. Gelukkig blijven wij gewoon open voor onze flexwerkers, van maandag t/m donderdag. De vergaderruimtes zijn wel te huur tegen een aangepast tarief voor 1 persoon die een afgesloten ruimte nodig heeft. Neem in dat geval contact op via mail of telefoon.


 

Adres:
Oliemolenhof 18A | 3812 PB Amersfoort
flexplek@denieuwestad.nl | 06-823 12725

Parkeren/bereikbaarheid
De Nieuwe Stad Flexplek vind je aan het centrale plein de Oliemolenhof in De Nieuwe Stad. Het is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Vanaf station Amersfoort loop je binnen 10 minuten naar de Oliemolenhof. Ook stoppen er bussen voor de deur.

Kom je met de auto naar De Nieuwe Stad? Navigeer dan naar ‘Eemlaan’. Je kunt parkeren in Parkeergarage Eemplein. Vanuit de parkeergarage loop je via het plein naar De Nieuwe Stad Flexplek. De flexplekken bevinden zich in het gebouw Het Platform. Bekijk hier de plattegrond van het gebied.  Thessanne Lammers en Margot Spruijt heten je van harte welkom bij aankomst en staan voor je klaar bij vragen.

Openingstijden voor flexwerken en vergaderen:
maandag 8:00 uur – 18:00 uur
dinsdag 8:00 uur – 18:00 uur
woensdag 8:00 uur – 18:00 uur
donderdag 8:00 uur – 18:00 uur

Wil je een werkplek of een vergaderruimte reserveren? Download De Nieuw Stad-app in de appstore.


Reserveer met onze App

Met onze handige app kun je snel en eenvoudig een flex werkplek of vergaderruimte reserveren.