Evert Kwok publiceert uitgave met enkel stripjes

Wie aan Evert Kwok denkt, denkt aan droge cartoons: extreem flauwe woordgrappen gevat in één afbeelding. De laatste jaren maken Evert Kwok-cartoonisten Eelke de Blouw en Tjarko Evenboer echter steeds vaker een uitstapje naar grappen met meerdere plaatjes. Deze stripjes zijn nu voor het eerst gebundeld in de luxe hardcoveruitgave Evert Kwok – De Stripjes.

Evert Kwok – De Stripjes is de eerste hardcover uitgave van de eigen uitgeverij van De Blouw en Evenboer, Uitgeverij Banaan. Het boek bevat naast alle stripjes die de afgelopen jaren online gepubliceerd werden ook tal van nieuwe, niet eerder gepubliceerde stripjes.

Evert Kwok is al jaren niet meer weg te denken op social media en heeft een online volgersschare van 275.000 fans. De Blouw en Evenboer brachten in de loop der jaren bij diverse uitgeverijen al 12 bundelingen met cartoons uit. Daarnaast verschenen er vakantieboeken, scheurkalenders en tal van andere uitgaven. Het bedrijf van De Blouw en Evenboer, Studio Vuurdoorn, is gevestigd in De Nieuwe Stad.

Evert Kwok – De Stripjes is verkrijgbaar in de boekhandel en direct bij de auteurs via kwokshop.nl.