Evert Kwok en Uitgeverij Banaan presenteren nieuwe uitgaven

Op 1 oktober presenteren cartoonisten Eelke de Blouw en Tjarko Evenboer alweer het 9e deel in hun succesvolle Evert Kwok pocketreeks. Het is het eerste deel dat het duo als Uitgeverij Banaan zelf uitgeeft, maar met de vertrouwde ingrediënten: 80 pagina’s vol met droge humor, woordgrappen en bananen.

Naast de nieuwe pocket ligt er dit najaar na twee uitverkochte edities ook voor de derde maal een scheurkalender van De Blouw en Evenboer in de winkels. De Evert Kwok Scheurkalender 2022 is een full color scheurkalender met een mix van kwokklassiekers, gloednieuwe cartoons en stripjes, überslechte (en dus goede) woordgrappen en absurde ongein.

Evert Kwok 9 (8,95) en de Evert Kwok Scheurkalender 2022 (15,99) zijn in elke boekhandel te bestellen of verkrijgbaar via de eigen webshop van Evert Kwok, www.kwokshop.nl

Over de auteurs
Evert Kwok is het gezamenlijk pseudoniem van Eelke de Blouw en Tjarko Evenboer, die sinds 2018 met hun bedrijf Studio Vuurdoorn in De Nieuwe Stad gevestigd zijn. Al jaren maken zij met hun woordgrappen furore op social media: in totaal hebben de cartoonisten meer dan 265.000 volgers. Van het duo verschenen inmiddels 15 boekuitgaven. Sinds 2020 zijn zij als Uitgeverij Banaan aangesloten bij De Vrije Uitgevers en geven zij hun werk zelf uit.