KROAST

In de voormalige zeepfabriek van Rohm & Haas aan de Eemhaven bevindt zich café-restaurant KROAST. Een heerlijke plek om even te onthaasten. Geniet van een heerlijke lunch, een uitgebreide borrel of een smakelijk diner, we zijn geopend op maandag en woensdag t/m zondag.

Wat maakt KROAST bijzonder?

Ons industriële en gezellige restaurant, onze unieke binnentuin en onze gastvrijheid voor iedereen. Bij KROAST zijn ook kids van harte welkom, zo hebben we voor hen een speciale speelruimte ingericht, boordevol spelletjes, knutselmaterialen, films en meer leuks. Op vrijdag en zaterdagavond is er tijdens het diner een nanny in huis, zo kunnen ouders ook even ontspannen en zorgeloos genieten van een heerlijk avondje uit!

KROAST kenmerkt zich door haar veelzijdigheid; zo serveren we graag heerlijke barista koffie’s, lunch, borrel en diner aan onze reguliere gasten maar bieden we ook de mogelijkheid om ons restaurant en/of binnentuin af te huren voor een op maat gemaakt (zakelijk) diner of feest. Zo hebben wij afgelopen zomer maar liefst 10 bruiloften verzorgd en zijn we inmiddels benoemd tot officiële trouwlocatie.

Ontzorgen, dat is waar we bij KROAST voor staan. Je zoekt een locatie om te dineren tijdens een familiedag? Geen probleem, we maken hier graag een offerte op maat voor. Wist je dat we ook diverse arrangementen aanbieden voor groepen? Denk aan een uitgebreide lunch na een uurtje suppen door de Amersfoortse grachten, of een all inclusive borrel vaart over de Eem.

Voor zakelijke aanvragen kun je ook bij ons terecht. Zo verzorgen we kerstborrels, zakelijke bedrijfsdiners en vergaderarrangementen. We serveren bijvoorbeeld een walking dinner of een uitgeserveerd diner, dit is mogelijk voor groepen tot 100 personen in ons restaurant. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.

Kortom, bij KROAST zijn we er graag voor iedereen. Kom gerust eens binnen lopen voor een kopje koffie!