Coda Advocaten

Coda Advocaten is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is op het gebied van Intellectueel Eigendomsrecht, ICT-recht, Ondernemingsrecht en Insolventierecht. Het bureau bestaat uit  advocaten Maarten Russchen en Raimond Dufour.

Voordat Maarten Russchen begon met zijn rechtenstudie in Utrecht, studeerde hij jazzgitaar aan het Hilversums Conservatorium . Als advocaat richtte hij zich na zijn stage vooral op de uitgeverij en muziekindustrie, en werkte hij vervolgens twee jaar als hoofd juridische zaken van de muziekdivisie van Wegener Arcade. Naast het werk als advocaat in de creatieve sector, ontwikkelde de praktijk van Maarten Russchen zich de afgelopen 10 jaar steeds meer in de richting van de IT branche. Naast het voeren van procedures bij de rechtbank en arbitragezaken, is Maarten betrokken geweest bij de onderhandeling van diverse complexe IT contracten.

Raimond Dufour adviseert ondernemers over overnames, ontvlechtingen, financiële problemen en het oplossen van handelsgeschillen. Naast zijn advocatuurlijke praktijk heeft Raimond investeringen lopen in verschillende ondernemingen. Ook heeft hij, vanwege zijn interesse in legaltech, verschillende automatiseringsprojecten ontwikkeld: hij houdt al sinds jaren een database bij van alle faillissementen en kijkt daar op een slimme manier naar. Raimond heeft het rechtsgebied “insolventierecht” bij de orde van advocaten geregistreerd als specialisatie.

E-mailadres:  mr@coda-advocaten.nl & rd@coda-advocaten.nl
Telefoonnummer: 033 888 4484
Adres: Oude Fabriekstraat 14, 3812 NR Amersfoort
Website: www.coda-advocaten.nl
LinkedIN