Active Info in De Nieuwe Stad: directeur Vera Verburgt over ‘het Prodent-effect’

De Nieuwe Stad in gesprek met Vera van Active Info. Vera deelt haar ervaringen en ambities in haar nieuwe vestigingsplaats. Active Info is sinds januari 2024 gevestigd aan de Brabantsestraat 17 en bestaat dit jaar 20 jaar.

Waarom heb je voor jouw bedrijf gekozen voor De Nieuwe Stad?
Vera vertelt enthousiast over haar keuze voor De Nieuwe Stad als nieuwe locatie voor Active Info. Na 15 jaar in Leusden was ze op zoek naar een frisse start. “Ik had een kantoor in een gezellig bedrijfsverzamelgebouw, maar door veranderingen tijdens corona miste ik de dynamiek en gezelligheid. Toen ben ik gaan rondvragen in mijn netwerk en zo kwam ik hier terecht. Het voelt als een plek waar ik mijn klanten goed kan ontvangen, en ik merk dat terug in mijn omzet. Ik noem het ‘het Prodent-effect’.”

Ze legt uit hoe een oude bekende haar de weg wees naar De Nieuwe Stad. “Via Zero-E, Elske van de Fliert, een collega ondernemer met wie ik vroeger samenwerkte aan duurzaamheid. We waren toen al bezig met ‘Het Duurzaamheidsetiket’ en zij tipte me over deze plek.”

Wat hoop je in De Nieuwe Stad te vinden?
“In De Nieuwe Stad hoop ik vooral inspiratie op te doen en nieuwe collega-ondernemers te ontmoeten. Ik kijk uit naar de mogelijkheid om te sparren met anderen, bijvoorbeeld bij Hoog Vuur of Het Lokaal!” Ik lunch graag bij Hoog Vuur, of ik haal een broodje bij Het Lokaal. Dat zijn echt mijn favoriete plekken hier.”

Kun je omschrijven wat jouw bedrijf doet?
Active Info zet zich in om de C (communicatietechnologie) in ICT echt te laten werken door technologie optimaal te benutten in combinatie met activerende content. Vera en haar team blijven de ontwikkelingen in de wereld van ICT nauwlettend volgen en streven voortdurend naar het vergroten van de betrokkenheid van hun doelgroep. Vera en haar team hebben de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt, waarin tevreden klanten, onder andere in de zorg en welzijn branche, een centrale rol spelen.

“Active Info richt zich op ICT advies, website- en webportaalontwikkeling met ons eigen CMS systeem, en biedt eerste hulp bij WordPress onderhoud. We zijn gespecialiseerd in diverse online IT-diensten zoals ChatGPT, Zorgmail en multi-client-documentbeheer. Ook helpen we met het optimaliseren van LinkedIn profielen en meer.”


Wat wil je kwijt over jezelf of over jouw nieuwe plek in De Nieuwe Stad?
“Als je zin hebt om kennis te maken, te sparren, samen te werken of gewoon even te kletsen, dan ben je altijd welkom. Je kunt me appen (0638489815) of mailen (verburgt@activeinfo.nl), en we kunnen een kop koffie drinken op mijn kantoor, jouw kantoor of bij Hoog Vuur! Mijn interesses zijn breed; van ondernemen en geschiedenis tot zeilen en armoedebestrijding.”

 

De Nieuwe Stad wenst Active Info veel succes en plezier in hun nieuwe thuis!