Jouw feest in FLUOR?

We kennen FLUOR van de gave concerten, silent disco’s en toffe themafeestjes zoals Super Zwoel. Maar wist je ook al dat je zowel zakelijk als privé de ruimtes van het poppodium kunt huren? “Binnenkort staan er twee bruiloftsfeesten op de planning”, vertelt Annemarie Degens.

Stel je het volgende plaatje voor: je loopt door De Nieuwe Stad en stapt FLUOR binnen. Je oog valt op de muurschilderingen, concertposters en bijzondere objecten die aan het plafond hangen. De omgeving heeft precies dat industriële tintje wat jij zoekt. Je gasten hebben hun auto gemakkelijk geparkeerd in de Eemgarage en druppelen stuk voor stuk de grote zaal binnen. Jij en je partner werpen een laatste blik in de spiegel en dansen op de fijne deuntjes van de dj de zaal in. Het feest ziet er precies zo uit als jij wil, want FLUOR doet alles op maat. “Als je wil, kunnen wij de catering verzorgen, maar je mag dat ook helemaal zelf regelen”, vertelt Annemarie. “Je neemt geen pakket af, alles is volledig maatwerk.” Dat geldt ook voor de aankleding, waar de mensen van FLUOR je graag in adviseren en mee helpen.

 

Congressen
De zalen van FLUOR worden ook voor zakelijke doeleinden geregeld afgehuurd. “Laatst was de grote zaal gevuld met 250 stoelen, flip-overs en netwerkjongeren van YoungCapital. We hebben gewoon beamers, dus congressen zijn prima te organiseren hier.” Het fijne van FLUOR is dat je meerdere zalen tegelijk kunt afhuren en desgewenst de deuren tussen de zalen open kunt houden of juist kunt sluiten. “Als je verschillende dingen in de zalen wil organiseren, houd je de deur gewoon dicht. En als je hem open laat, loop je gemakkelijk van de ene zaal de andere in.”

 

 

Praktische info
In het café past 200 man, de grote zaal biedt plek aan 550 mensen. Enthousiast geworden? Dan stuur je een mailtje naar verhuur@fluor033.nl waarin je uitlegt wat je precies voor ogen hebt. Dan gaan ze samen met jou gezellig puzzelen en krijg je een prijsopgave.

 

Via indebuurt Amersfoort