Voor ieder kind een Sint: help en doneer een cadeautje!

TwynstraGudde, één van de bewoners van De Nieuwe Stad, is initiatiefnemer en neemt zitting in bestuur van stichting De Amersfoortse Uitdaging. ‘Voor ieder kind een Sint’ is een nieuw project van deze stichting. Een project dat erop gericht is om meer dan 4500 kinderen in Amersfoort een Sinterklaasfeest te geven, ondanks financiële uitdagingen waar gezinnen mee geconfronteerd worden. Help jij mee? Lees snel verder!

Waarom dit initiatief?
Sinterklaas moet voor ieder kind een feestje zijn – voor sommige gezinnen in Amersfoort is dit financieel onmogelijk. De Amersfoortse Uitdaging wil ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen in onze stad kunnen genieten van een mooi feest. Daarom vragen we ondernemers en bewoners uit alle wijken in Amersfoort cadeaus te doneren. Begin december worden de cadeaus uitgedeeld aan kinderen via De Speelgoedbank, onderdeel van de voedselbank in Amersfoort.

Hoe kan jij helpen?
Door heel de stad zijn verschillende inzamelpunten voor de cadeaus. In De Nieuwe Stad is er ook een verzamelpunt.
Heb jij nog ongebruikt en/of -zo goed als- nieuw speelgoed of boeken waar jouw kinderen, neefjes, nichtjes, buurkindjes et cetera niks mee doen? Lever ze in bij De Nieuwe Stad Flexplek/Twynstra Gudde aan de Oliemolenhof 18a! Alle cadeaus voor kinderen tot en met 15 jaar zijn welkom. Op de tafel bij de receptie op de eerste verdieping kun je jouw cadeaus achterlaten (niet ingepakt: dit maakt het sorteerproces makkelijker). Samen maken we Sinterklaas voor zoveel mogelijk kinderen in Amersfoort onvergetelijk!

Praktische informatie
Wat: Lever je (niet ingepakte) cadeautjes in voor de actie ‘Voor Ieder kind een Sint’ van de Amersfoortse Uitdaging
Waar: Oliemolenhof 14a/18a Dit is het witte gebouw boven FLUOR. Je bereikt ons via de grote trap vanaf het plein. Je kunt ook beneden bij de rode deur aanbellen, er is een lift aanwezig.
Wanneer: t/m 30 november 2023
Hoe laat: elke werkdag van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur 17:30 uur

Vragen? Neem contact op via 033 303 7926.