Vintage & Flower Power Markt

Op zondag 19 mei mei vindt de eerste editie plaats van de Vintage & Flower Power markt. Deze markt reist naar plekken waar liefhebbers wonen van vintage, handgemaakte, duurzame en fairtradeproducten en brengt ontwerpers, kunstenaars, (moderne) hippies en creatieve ondernemers samen.

De markt is al bekend in Nijmegen en verwacht ook in Amersfoort de juiste doelgroep te benaderen met dit concept. Met de Vintage & Flower Power markt zet Hip & Happy events een uniek dagje uit neer voor moderne hippies. Naast alle kleurrijke kraampjes, sfeervolle tentjes en originele busjes kan de bezoeker ook terecht voor een hapje en drankje in een relaxte setting met een vinyl dj.

De markt vindt plaats van 12.00 tot 18.00 uur en is gratis toegankelijk. De organisatie is bekend van haar Ibiza-markten die in het verleden tweemaal hebben plaatsgevonden in Amersfoort. De gehele agenda van Hip & Happy events is te vinden op de website. Hip & Happy events staat voor kleurrijke events die een glimlach achterlaten op het gezicht van de bezoeker. Voor meer informatie check de website www.hipandhappyevents.nl.

Waar: Oude Fabriekstraat en een gedeelte van de Oliemolenhof
Wanneer: zondag 19 mei
Tijdstip: 12.00 tot 18.00 uur
Kosten: gratis entree