Verbinding door fruitbomen

Mensen met elkaar verbinden door middel van een fruitboom of zelfs het starten van een fruitboomgaard in de wijk, Stichting FruitYourWorld zet zich hier voor in. Een wereld waarin we samen delen respect en waardering hebben voor elkaar én de natuur. Dat is waar stichting FruitYourWorld, met zoiets simpels als een fruitboom, zich voor wil inzetten.

Bij deze bijzondere stichting kun je een eigen fruitboompje uitzoeken, je bent dan de voogd van dit boompje. Nadat je het boompje hebt gekocht krijg je toegang tot de FruitYourWorld website met een kennisnetwerk. Hier vind je alles over het planten, poten, snoeien en oogsten van jouw fruitboompje. Bovendien kun je ook praktische hulp krijgen bij het onderhoud van jouw fruitboom. Je kunt namelijk via de website ook andere ‘Fruiters’ in de buurt vinden, mits je er ook voor open staat om anderen te helpen.

Ook is het mogelijk om een boompje te delen, wat niet alleen effectiever is maar ook een stuk gezelliger. Zo kun je bijvoorbeeld contact maken met andere Fruiters uit de buurt en delen wat voor lekkere dingen je met het fruit gaat maken.

Kijk voor meer informatie op fruityourworld.org.