Peuterjazz tot Lindyhop: breed aanbod bij De Danswerkplaats

Het is alweer het negende seizoen van De Danswerkplaats. In 2014 startte eigenaar Karin Venverloo haar danslocatie en inmiddels geven docenten van allerlei disciplines hun wekelijkse lessen in De Nieuwe Stad. Of het nou gaat om lindyhop, salsa, blues, 5-ritmes, dansexpressie, peuterjazz of Argentijnse tango: met de lessen in De Danswerkplaats kun jij dansend het jaar door.

Kennismakingsles Argentijnse Tango
Alle dansdisciplines zijn in september weer van start gegaan. Op de website www.dedanswerkplaats.nl vind je in de agenda de losse activiteiten en de wekelijkse lessen met meer informatie. Later instromen is geen probleem. Voor de Argentijnse Tango staat er binnenkort een gratis kennismakingsles voor beginners gepland. Cheek2Cheek organiseert deze kennismaking, waarbij de deelnemers een mooie ‘proeve’ van de tango en de docenten krijgen.

Over de locatie
De zaal van De Danswerkplaats vind je naast restaurant Hoog Vuur in de Oude Fabriekstraat. De lichte, hoge ruimte met een verende gladde vloer, spiegelwand en goede geluidsinstallatie is de perfecte ruimte voor alle verschillende soorten dans. Wil je meer informatie kijk dan eens op www.dedanswerkplaats.nl of bel met Karin Venverloo via 0651049470.