Twynstra Gudde viert hoogste punt nieuwbouw hoofdkantoor

Van projectteam tot aannemer, gemeente en de nieuwe bewoners van het pand: allemaal waren ze aanwezig tijdens de viering die Twynstra Gudde organiseerde ter ere van het bereiken van het hoogste punt van Het Platform. Over een aantal maanden trekt het organisatieadviesbureau in haar nieuwe huisvesting in De Nieuwe Stad.

De contouren van het gebouw – dat ontwikkeld is door Schipper Bosch – zijn inmiddels goed zichtbaar. Achter de bouwdoeken gaat bouwer van Bekkum de komende tijd verder met het aanbrengen van de gevel en het binnenwerk. We kunnen niet wachten tot de geglazuurde tegels zichtbaar worden, die refereren aan de vroegere Prodentfabriek.

Voor Twynstra Gudde moet het nieuwe kantoor een plek worden waar samenwerking, kennisdeling en overleg tussen verschillende partijen tot stand komt. “Wij zijn goed in het combineren van kennisgebieden voor klanten, dus hoe mooi is het dan om andere bedrijven en ondernemers te leren kennen, te spreken en elkaar wellicht verder te brengen?”, aldus Micky Adriaansens, directievoorzitter van Twynstra Gudde. Naast Twynstra Gudde is er in het gebouw ook plek voor andere organisaties en ondernemers om vast of tijdelijk een tafel te huren.