Summer of Love – streekmarkt en hippiemarkt

Op zaterdag 29 juni vinden er in De Nieuwe Stad twee markten plaats die fysiek aan elkaar verbonden worden tot één markt. Voor Het Lokaal vind je de streekmarkt met heerlijke producten zoals kaas, jam, vlees en bier maar ook designkleden, kaarsen en lepels gemaakt van hout. Via het voetpad achter de Paviljoens bereik je de Hippiemarkt bij Zandfoort aan de Eem. De Summer of Love Hippiemarkt brengt je terug naar een bazaar in de jaren ’60. Zonnetje, zonnebril op, drankje in je hand, voetjes in het zand… Voel je hem?

UPDATE: Vanwege de  hitte gaat het streekmarkt gedeelte niet door. Het is onverantwoord om met de kramen vol eetbare producten op het hete asfalt te staan.

Aansluitend op de markt bij Zandfoort aan de Eem is er vanaf 16.00 uur een live concert van Concours Hippieque. Ook wordt er de hele dag al muziek gedraaid uit de sixties en seventies. Kom struinen langs de marktkramen met handgemaakte sieraden, kleding en lekkere producten en chillen op het BALI plein. Een relaxte dag bij en rond Zandfoort aan de Eem.

Waar: Op en rondom het terrein van Zandfoort aan de Eem
Wanneer: Zaterdag 29 juni
Tijdstip: 11.00-17.00 uur
Toegang: gratis

Foto’s: Ruud van der Graaf