AV Brothers & Dierenpark

AV Brothers is trotse partner geworden van DierenPark Amersfoort. Hiermee trekt AV Brothers de lijn door die zij hebben ingezet in de regio Amersfoort door actieve en duurzame samenwerkingen op te zoeken met lokale partijen.

DierenPark Amersfoort weet wel hoe je een uniek feest organiseert tussen ruim 1500 dieren. Naast feestelijke gelegenheden heeft het park ook voor elk zakelijk gezelschap een passend aanbod. De centrale ligging, in een bosrijke omgeving, biedt ruimschoots mogelijkheden voor diverse partijen. Zakelijke bijeenkomsten en feestelijke gelegenheden worden georganiseerd door de afdeling met de toepasselijke naam Feesten & Vergaderen.

Samenwerkingsovereenkomst
De samenwerking wordt aangegaan voor meerdere jaren en gaat direct in. Deze samenwerking zal concreet bestaan uit een diversiteit aan dienstverlening. Naast het leveren van audiovisuele materialen, kan DierenPark Amersfoort gebruik maken van de mogelijkheid ruimtes visueel (3D) inzichtelijk te maken en zal AV Brothers DierenPark Amersfoort meenemen in marketingcommunicatie-uitingen naar hun (event gerelateerde) relaties.
Uiteraard zullen ook de specialisten van AV Brothers worden ingezet ter ondersteuning bij de evenementen die georganiseerd worden.

Tevens biedt AV Brothers de mogelijkheid aan DierenPark Amersfoort op te treden als adviseur bij klant gesprekken. Op deze manier kan er snel ingespeeld worden op wensen en behoeften van de klant op het gebied van de technische aankleding.

Samenwerking AV Brothers en DierenPark Amersfoort
Noeranie Ramdjan (AV Brothers) & Emile Schoonbergen (DierenPark Amersfoort)