Pizzabijeenkomst 29-03

Gisteravond is er weer een pizzabijeenkomst georganiseerd in De Nieuwe Stad. Het doel van de bijeenkomst was om de nieuwe plannen bekend te maken en gezamenlijk te brainstormen over welke invulling nog mist in de stad. Op die manier bedenken wij met zijn allen hoe De Nieuwe Stad vormgegeven moet worden.

De bijeenkomst begon met een korte presentatie van projectmanager Anika de Kruijf over wat De Nieuwe Stad tot nu toe heeft bereikt. Daarna kwamen Kristian Koreman,  Mendel Robbers, Edwin de Roos en Floris Schoonderbeek aan het woord om de nieuwe plannen verder toe te lichten. De plannen gingen o.a. over de invulling van ‘kamer 3′, de Oliemolenhof en het parkeerterrein naast de Hogeschool Utrecht.

Ongeveer op de helft van de presentatie kregen aanwezigen de mogelijkheid om hun ideeën over het gebied met elkaar te delen. De ideeën werden geschreven op post-its en zijn geplakt op de maquette. Alle ideeën zullen de komende tijd geanalyseerd worden en uiteindelijk worden alle plannen steeds concreter gemaakt.

De pizzabijeenkomst werd afgesloten met, de naam zegt het al, (h)eerlijk versgebakken pizza’s. Hoog Vuur heeft de pizza’s afgebakken in hout gestookte ovens. Onder het genot van een hapje en een drankje ontstond er een ontspannen en informele sfeer. Wat ons betreft was het een zeer geslaagde avond.