Opmorgen zet vol in op de toekomst

Sinds oktober is adviesbureau TwynstraGudde gehuisvest in De Nieuwe Stad, met ook dochteronderneming OpMorgen. Tot voor kort droeg dit bedrijfsonderdeel met ruim 40 young professionals nog de naam Adviestalent. De nieuwe naam, die tot stand is gekomen in samenwerking met haar adviseurs, opdrachtgevers, alumni en collega’s van TwynstraGudde, geeft beter weer waar het bureau nu voor staat. Tijd om eens kennis te maken!

“Onze daadkrachtige, slimme en enthousiaste adviseurs staan graag midden in de arena waar aan de grote maatschappelijke thema’s van dit moment wordt gewerkt binnen zorg, energie, mobiliteit en innovatie. Gedreven steken zij de handen uit de mouwen bij onze opdrachtgevers en zetten hun talenten in om impact te hebben OpMorgen”, aldus Mark Leemans één van de directeuren van OpMorgen. De ruim 40 young professionals werken aan de toekomst, zowel in opdrachten als aan hun eigen toekomst in het opleidingstraject dat zij volgen. Project- en programmamanagement, procesoptimalisatie, omgevingsmanagement en beleidsadvies en onderzoek vormen de kern van hun werk. “Samen met onze opdrachtgevers gaan wij aan de slag en brengen wij beweging.”

Bijna tegelijk met de naamsverandering, heeft OpMorgen haar intrek genomen in De Nieuwe Stad. De adviseurs van OpMorgen werken veel in het veld en zitten doordeweeks vaak bij hun opdrachtgevers. Op vrijdag zijn bijna alle adviseurs aan het werk in het Platform bij TwynstraGudde. Hier werken zij naast hun opdrachten ook ondernemend aan de ontwikkeling van hun eigen organisatie.

Meer weten? Kijk op www.opmorgen.nl