Opening Brandstore Weltevree

In het weekend van 12 en 13 december 2015 was de feestelijke opening van de Weltevree Brand Store in De Paviljoens in De Nieuwe Stad. Het Nederlandse productlabel opende op deze unieke locatie een winkel waar het publiek het hele jaar door de complete collectie kan aanschouwen en beleven.

Verbinding met De Nieuwe Stad

Het landelijk en internationaal bekende merk kiest bewust voor een nieuwe vestiging in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Floris Schoonderbeek, art director van Weltevree: “Het dynamische, innovatieve en duurzame karakter van De Nieuwe Stad sluit aan bij de producten van Weltevree. Wij zijn een productlabel met een missie en willen mensen inspireren om op een andere manier naar hun omgeving te kijken.”

Niet alleen zorgt Amersfoort voor landelijke bereikbaarheid, ook is Weltevree nu op voetstappen verwijderd van restaurant HOOG VUUR. Een restaurant dat is ontstaan door een samenwerking tussen Weltevree en De Nieuwe Stad, waarbij de beleving van stoken en koken centraal staat.

Winter Wonder Weltevree dagen
Het productlabel is trots om nieuwe inwoner van De Nieuwe Stad te zijn en vierde de opening tijdens de Winter Wonder Weltevree dagen op zaterdag 12 en zondag 13 december 2015. Er zijn feestelijke activiteiten en het nieuwste product, De Guidelight, werd gepresenteerd.

Over Weltevree

Weltevree ontwikkelt en produceert oorspronkelijke producten voor de leefomgeving. Gebruiksvoorwerpen voor de herbeleving van primaire verlangens: onderscheidend, oorspronkelijk en van goede kwaliteit. Weltevree is ontstaan uit de behoefte om deze producten voor iedereen toegankelijk te maken.