Op z’n Jan Boerenfluitjes rijden door regio Amersfoort

Wat groeit en bloeit waar? Wil je ontdekken wat je allemaal voor lekkers kunt vinden in de streek rond Amersfoort? Rij dan de Jan Boerenfluitjes Autoroute. Op 11 en 19 augustus (tussen 11.00 en 14.00 uur) kun je starten vanaf de Boerenfluitjes-parkeerplaats in De Nieuwe Stad.

Via prachtige wegen binnendoor kom je letterlijk op het erf van diverse boerderijen en 1 molen. Daar zie en hoor je van alles over de streekproducten die daar worden gemaakt. Proeven en kopen kan ter plekke en voor kinderen zijn er leuke activiteiten, zoals op de foto met Koos de Koe en binnenkijken in de stal. De Jan Boerenfluitjes Autoroute brengt Amersfoorters dus rechtstreeks bij de boer! Erg leuk voor gezinnen en vriendengroepen.

Meedoen kost 10 euro per auto. Daarvoor krijg je een boerenfluitje en een uitgebreid routeboekje, inclusief leuke weetjes en een recept voor pannenkoeken. De ingrediënten kun je onderweg kopen, zodat je na afloop thuis heerlijke pannenkoeken kan bakken. Koop Lokaal!

Over Jan Boerenfluitjes

De Jan Boerenfluitjes Route is een initiatief van drie inwoners/lokale ondernemers uit Amersfoort: eventmakelaar Mariska Jacobi (www.iaMeventz.nl), Jocelyn Kemker-de Kruif (www.triplejoy.nl) en Jeroen van der Bijl (www.axemedia.nl). Zij zijn trots op onze stad en regio en als Jan(nen) Boerenfluitjes willen zij dat graag met jou delen! Met de Jan Boerenfluitjes Routes ervaar je hoe leuk, lekker en interessant Amersfoort is. Je ontdekt grappige weetjes en komt langs plekken waar je anders niet zo snel komt. Ontspannen op z’n Jan Boerenfluitjes. Daarnaast vinden zij het erg belangrijk om samen te bouwen aan een gezonde en vitale mens en stad.

Op de volgende pagina’s vind je meer informatie:

Website Jan Boerenfluitjes

Facebook event autoroute 11 augustus

Facebook event autoroute 19 augustus