Oliemolenhof nieuwe locatie voor Inspiratiefestival 033

Op zondag 15 september 2019 wordt voor de vierde keer het Inspiratiefestival georganiseerd. En dit keer in De Nieuwe Stad aan het Oliemolenhof in Amersfoort. Heb je belangstelling voor bewust leven? Kom dan van 10:00 tot 17:00 uur naar De Nieuwe Stad en laat je inspireren.

Het Inspiratiefestival is een evenement over bewust leven op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ook in de drie voorgaande jaren was het een succes. Tijdens het festival maak je kennis met ondernemers die een inspiratiebron zijn voor een bewuste levensstijl op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en persoonlijke groei. Zij presenteren zich met hun producten of diensten in een kraam of workshop.

Activiteiten

Op het Inspiratiefestival 033 kun je deelnemen aan workshops in verschillende ruimtes van het Stadslab en het Lokaal, in workshoptenten en outdoor. Daarnaast kun je struinen langs de vele kraampjes, genieten van mooie muziek en heerlijk biologisch eten.

Aanmelding, informatie en kosten

Een bezoek aan het Inspiratiefestival is gratis. Deelname aan een workshop of lezing kan voor € 10,00. Heb je interesse? Kom dan naar het festival op zondag 15 september of kijk voor informatie op inspiratiefestival.nl.