Meewind koers een groot succes

De tweede editie van het duurzame fietsevenement trok afgelopen zondag 2400 deelnemers van en naar Amersfoort. De deelnemers, vrijwilligers en organisatie kijken tevreden terug op een heerlijke fietsdag!
Vanuit De Nieuwe Stad werd gestart voor een toertocht van verschillende afstanden door de prachtige omgeving met heerlijk fietsweer. Op de voormalige landingsbaan van Soesterberg streden de deelnemers om winst in de Meewind Koers Sprint, een vriendschappelijke wedstrijd over 500 meter onder fietsvrienden. Na afloop van de toertocht ontvingen alle deelnemers een musette met leuke goodies.

Tijdens het Finish Festival in De Nieuwe Stad kregen de fietsers een gratis biertje of fris en een gratis lekkere hap van één van de vele food trucks. Het zonovergoten terras van De Nieuwe Stad zat gezellig vol, er was muziek en live optredens. In Fluor werd nagepraat over het wielerseizoen met onder andere Bert Wagendorp, Nynke de Jong, Marijn de Vries en Peter Winnen .

De Prodentfabriek was het toneel voor een grootse wielerkwis en een bar. Dit evenement dat mede mogelijk wordt gemaakt door vele vrijwilligers uit de regio en studenten van diverse regionale opleidingen, maakt zich nu op voor de derde editie in oktober 2017.

Meer informatie vind je hier!