Oliemolenhof 18 A

De Nieuwe Stad
Het industrieel erfgoed De Nieuwe Stad was ooit de thuisbasis van tandpastaproducent Prodent. Inmiddels biedt het terrein onderdak aan diverse kleine en grotere bedrijven (ca. 80) waaronder MBO Amersfoort, Studio Zand, Restaurant HOOG VUUR en vele anderen. Het is een stukje stad binnen de stad Amersfoort waar de gebruikers, functies en gebouwen elkaar versterken. Waar mensen werken, recreëren en leren en in de nabije toekomst ook wonen.

In De Nieuwe Stad is een nieuw ‘platform’ verrezen. Een kantoorpand van twee verdiepingen, bovenop de loods waarin poppodium FLUOR en online supermarkt Picnic zijn gevestigd, verrijkt sinds het najaar van 2019 de Oliemolenhof in De Nieuwe Stad. Een duurzaam gebouw dat onder andere het gerenommeerde adviesbureau TwynstraGudde een nieuw thuis biedt. Daarnaast is het een publieke ruimte voor De Nieuwe Stad; vergaderruimtes en flexwerkplekken die iedereen kan boeken met behulp van de app De Nieuwe Stad. Een gedeelte van het pand is nog beschikbaar voor verhuur.

Vastgoed as a service
Je neemt net als het concept van TwijnstraGudde vastgoed af as a service. Dit betekent dat er geen standaard vierkante meters aan kantoorruimte worden gehuurd, maar dat werkplekken worden afgenomen als een service. De service kan veel omvattend zijn. Bijvoorbeeld inclusief meubilair, verlichting, schoonmaak, catering, koffie, thee, receptiediensten. De verhuurder zorgt ervoor dat de werkruimte blijft aansluiten op de behoeften van de gebruiker.

Er is een oppervlakte van ca. 1.000 m² aan vaste werkplekken. Deze werkplekken moeten in zijn geheel worden afgenomen! Daarnaast dient een aantal flexplekken gehuurd te worden.

Locatie
Het Platform is gelegen aan de Oliemolenhof en is onderdeel van De Nieuwe Stad. Het gebied is gemakkelijk bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Vanaf station Amersfoort loop je in 10 minuten naar De Nieuwe Stad. Ook stoppen er bussen voor de deur (halte Eemplein en halte Brabantsestraat).

Recentelijk is de Oliemolenhof geheel getransformeerd van een voormalige parkeervlakte naar een multifunctioneel plein in het midden van De Nieuwe Stad. Het plein met meer dan 30 verschillende soorten bomen biedt ruimte voor ontspanning, ontmoetingen, evenementen en het elektrisch laden van 20 elektrische voertuigen.

Het energielabel voor dit object betreft het label: A

Kortom een unieke plek voor jouw bedrijf!

Oplevering
Vastgoed as a service, wat betekent dat de oplevering van de werkplekken maatwerk is. En dus heb je de vrijheid om er zelf je eigen draai aan te geven. Jouw bedrijf is uniek, je werkplek ook!

Parkeren
Op het laadplein voor het gebouw kunnen 20 auto’s tegelijk worden opgeladen. Heeft u geen elektrische auto? In de nabijheid zijn diverse openbare parkeervoorzieningen aanwezig, waaronder de nabijgelegen Parkeergarage Eemplein. Er zijn ca. 10 parkeerplaatsen beschikbaar tijdens kantooruren tot 18 uur; € 135,- per parkeerplaats per maand.

Aanvangshuurprijs
Omdat de invulling maatwerk is, zal in overleg de huurprijs worden vastgesteld.

Huurgarantie
Bankgarantie/ Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Voorschot servicekosten
De bijdrage voor de servicekosten is afhankelijk van het pakket dat wordt afgenomen.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015 (kantoor).

Energielabel
Het energielabel voor dit object betreft het label: A

Aanvaarding
In overleg.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.