Kunstbeurs Nullllll

Draumlist, bewoner van De Nieuwe Stad, is samen met twee andere initiatiefnemers het project Nulllll gestart: een kunstbeurs terug naar de basis. Tijdens deze beurs staat de kunstenaar centraal en draait het om het beleven van de kunst.

Bij een hedendaagse kunstbeurs draait het vaak alleen om geld. De kunstenaar betaalt veel geld om de kunst te laten zien waardoor de nadruk komt te liggen op het terugverdienen van deze inleg. Bij Nulllll is dit anders, de kunstenaar kan direct inkomsten genereren door zijn werk te tonen en zijn dienst te promoten. Een deel van het entree geld vloeit terug naar de deelnemers van de beurs.

Zowel het ondernemerschap als de beleving staan bij Nulllll hoog in het vaandel. Hierdoor wordt de kunstenaar het beste van beiden geboden: en we bieden de kunstenaar graag van beide het beste:
De kunstenaar kan zijn werk tonen en daarnaast zijn dienst promoten. Boven alles kunnen de kunstenaar en zijn (toekomstige) klant weer kunst beleven in het weekend van 6, 7 en 8 oktober 2017 in de Oude Prodentfabriek in De Nieuwe Stad.