Inge & Jori trouwden op De Oliemolenhof en zo zag het eruit

29 juni 2018 gaven Inge & Jori elkaar het ja-woord op de Oliemolenhof in De Nieuwe Stad. Nu – na een heerlijke honeymoon – mogen wij de foto’s zien! Zo kunnen wij ook nog even meegenieten van deze bijzondere dag. Bruid Inge stuurde ook nog een mooi bericht mee:

Op 29 juni ’18 hadden wij hadden het voorrecht om de Oliemolenhof in de Nieuwe Stad om te dopen tot heuse bruiloftslocatie. En wel voor de kerkdienst. Hoe tof is dat!

Toen we op zoek waren naar een locatie voor onze bruiloft waren we er snel over uit dat deze in Amersfoort moest plaatsvinden. De stijl die we zochten was een combinatie tussen industrieel en botanisch. Niet meteen heel makkelijk te vinden! Tijdens onze zoektocht kwamen we terecht bij de Nieuwe Stad en bij verschillende restaurants klopten we aan om te kijken of die locatie een goede optie zou zijn. Terwijl we door de Nieuwe Stad wandelden kwamen we langs een groot doek met daarop de plannen voor Park de Nieuwe Stad. Op dat moment was er alleen nog maar een grote, kille parkeerplaats. Echter maakte de afbeelding op het doek ons zo enthousiast dat we er direct achter aan zijn gegaan. We zagen ons daar al helemaal zitten tijdens de kerkdienst! Nu moest het alleen nog vorm krijgen.

De tijd verstreek, we hadden inmiddels gekozen om bij Kroast onze grote dag te gaan vieren (SUPERLEUK). Zij namen contact op met de Nieuwe Stad voor de mogelijkheden in het park: het mocht! Wauw, wat waren we blij en enthousiast. Na het schetsen van een plattegrondje voor de opstelling en het maken van de keuzes in stoelen, backdrop en band hebben we het opzetten en stylen van het park overgelaten aan onze ceremoniemeesters en Kroast.

Op 29 juni 2018 werd er in de ochtend hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen in het park. Toen wij, het bruidspaar, aan kwamen lopen waren we zó onder de indruk! Alles bij elkaar was nog mooier dan we hadden kunnen bedenken. De zon scheen, de band stond te stralen en iedereen die we liefhebben stond ons op te wachten. Er was geen mooiere plek die we konden bedenken om ‘JA’ te zeggen tegen elkaar! De foto’s spreken voor zich :).

De foto’s zijn van: Romy Dermout Photography