In De Nieuwe Stad drink je de lekkerste koffie van Nederland

Bij Het Lokaal om precies te zijn! De Boot-koffie van Barend Boot eindigde met stip op nummer 1 in de Koffie Top 100.

‘De jury werd dit jaar omver geblazen door de torenhoge kwaliteit van filterkoffie in de top van de ranglijst, maar die bij de Boot-dependance in Amersfoort ontroerde tot tranen, zo mooi. En als dan ook de andere koffies hier fenomenaal zijn – en dat waren ze – is dit de verdiende nummer één van de Koffie Top 100 2018’, luidt het artikel op missethorica.nl.

In 2016 kwam Barend Boot met Boot Koffie naar De Nieuwe Stad, waar ze een plek vonden in Het Lokaal. Nu – na twee jaar – dragen ze de koffiebar over aan Rinke van ’t Holt, de ondernemer achter Het Lokaal.  Wil jij zo’n lekker kopje koffie drinken? Het Lokaal is op de volgende tijdstippen geopend:

  • Dinsdag tot en met woensdag: 9.00 – 18.00 uur
  • Donderdag en vrijdag: 9.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag: 8.00 – 22.00 uur
  • Zondag: 10.00 – 17.00 uur

Streekmarkt
Aankomende zaterdag 29 september ben je ook van harte welkom op de streekmarkt van Het Lokaal. Enthousiaste deelnemers uit de streek vullen de Oliemolenhof met hun producten. Alle deelnemers tonen hun (vaak ambachtelijke) product en vertellen graag waar en hoe zij dat maken. Proeven mag natuurlijk ook altijd! Alle deelnemers op de herfstmarkt staan op de webpagina over de Streekmarkt