Het Nieuwe Stadsterras 3 weken langer door

“Het voelde nog niet alsof we klaar waren” zegt Clemens Ritzer, één van de organisatoren van het zomerterras. “We krijgen zoveel goede reacties dat we besloten hebben er nog een paar weken aan vast te plakken met als knallend einde The Porch.”

The Porch is een initiatief vanuit KOSMIK en FLUOR. Een bijzonder evenement waarbij intieme concerten plaatsvinden van gevestigde namen. Met veel liefde en aandacht is er de afgelopen weken hard gewerkt aan een programmering waarmee de organisatie snel naar buiten treedt. Coen Witteveen: “De vibe op het Stadsterras is zo bijzonder en geeft je de mogelijkheid dicht op de huid van de artiest te zitten. Dat gegeven leent zich perfect voor een intiem festival. Met the Porch brengen we dat. Tijd voor het echt luisteren en voelen van de muziek onder het genot van een fijn drankje, zoals je dat eigenlijk doet vanaf een veranda, vandaar ook The Porch. Dat past enorm bij KOSMIK, maar ook bij FLUOR, daarom voelt deze samenwerking zo organisch en vanzelfsprekend”.

Cadeautje aan Amersfoort
Het Nieuwe Stadsterras heeft de afgelopen weken een podium geboden aan meer dan 80 lokale artiesten en daarmee een grote bijdrage geleverd aan de cultuursector van Amersfoort. Het corona-veilige terrasevenement trok ‘volle zalen’, schrijft ook AD Amersfoort naar aanleiding van de bekendmaking van de verlenging.

Verlenging van de zomer met drie weken
Het Nieuwe Stadsterras houdt haar deuren dus nog drie weken langer geopend. De septembermaand zal meer in het teken staan van live muziek en bandjes, maar natuurlijk ook de befaamde pubquiz op woensdag. Via www.hetnieuwestadsterras.nl vind je meer informatie over het nieuwe programma en de openingstijden.

Foto: MH Fotografie Matthijs Heeneman