Groot Open Huis weekend bij De Danswerkplaats

Van peuterdans tot o.a. yoga, salsa of contemporaine dans; twee dagen lang staan de deuren van De Danswerkplaats wijd open. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan de vele gratis workshops en kennis te maken met de docenten en deze prachtige culturele locatie in De Nieuwe Stad. Inschrijven voor workshops wordt aanbevolen, maar bij de meesten is zo binnenlopen zeker ook mogelijk. Alle informatie en inschrijven kan via de website van De Danswerkplaats.

April 2014 is de droom van Karin Venverloo na 13 jaar uitgekomen: een zaal in de stad, perfect ingericht voor dans, waar docenten hun eigen lessen kunnen geven. De Danswerkplaats is in iets meer dan een jaar tijd een begrip in de stad geworden. Wie start met dansen, kijkt eerst naar de lessen bij de Danswerkplaats. Komend jaar kan gekozen worden uit Salsa, Argentijnse Tango, Zouk, Dansexpressie, Peuter- en Kleuterdans, Yoga, 5-ritmes en Contemporaine dans. Daarnaast zijn er DansjeVrij avonden, SunD dance dagen (met lange bootcamps voor beginners in een bijzondere dansstijl) en Dance&Dine zaterdagen waar een lange beginnersworkshop Argentijnse Tango wordt afgesloten met een diner bij Restaurant Hoog Vuur. De zaal wordt zowel overdag, ’s avonds als in het weekend gebruikt. Perfecte verende vloer, spiegelwand en goed geluid.

Meer informatie en aanmelden: Bel Karin op 033-4340351, kijk op de website of like de facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle activiteiten van de aangesloten docenten.

De Danswerkplaats is het uitkomen van een droom van Karin die 13 jaar geleden begon. Door toeval is ze eerst begonnen met haar school voor Argentijnse Tango Cheek2Cheek. Nu eindelijk passen alle puzzelstukjes op de juiste plaats en kan ze inhoud geven aan haar concept voor een inspirerende ruimte voor dans en beweging, waarin ruimte is voor uitwisseling tussen de docenten en met de andere bewoners van De Nieuwe Stad.