De Nieuwe Stad Flexplek

De Nieuwe Stad Flexplek bevindt zich in Het Platform aan de Oliemolenhof 18A. In dit moderne pand huist aan de ene zijde een vaste huurder en aan de andere zijde vind je een dynamische werkplek voor iedereen die op zoek is naar een vergaderruimte of werkplek. Een bijzondere plaats waar samenwerking, kennisdeling en overleg tussen verschillende partijen tot stand komt.

Het gebouw is heel transparant en ruimtelijk ingedeeld en daarom een fijne plek om te verblijven.
Op deze website staat de laatste (prijs)informatie, of download onze handige app waar ook alle informatie in terug te vinden is en waarmee je de werkplekken en vergaderruimtes eenvoudig kunt boeken (onderaan deze pagina).

Openingstijden
Huren van de vergaderruimtes en werkplekken kan op maandag t/m donderdag van 8.00 tot 18.00 uur. Toegang tot het pand wordt verschaft vanaf de begane grond (deur naar trappenhuis en lift) en via trap aan de buitenzijde van het pand. Op de 1e verdieping bevindt zich de receptie.

Vergaderruimtes en werkplekken 
In De Nieuwe Stad Flexplek zijn 11 vergaderruimtes, 50 basis werkplekken, 20 comfort werkplekken en 32 luxe werkplekken beschikbaar om te reserveren. Via de app De Nieuwe Stad kun je aangeven wanneer je wilt reserveren en voor hoeveel personen. Je krijgt dan automatisch te zien welke ruimtes nog beschikbaar zijn.

Betalen
Na het reserveren in de app reken je direct af met iDEAL. Via de app ontvang je een factuur.  Heb je een vraag hierover? Laat het ons weten!