De Nieuwe Stad Flexplek

VANWEGE HET CORONAVIRUS IS ER HET TOT NADER ORDE GEEN RECEPTIONISTE AANWEZIG IN HET PLATFORM EN IS HET VOOR EXTERNE PARTIJEN NIET MOGELIJK VERGADERRUIMTES EN FLEXWERKPLEKKEN TE BOEKEN. ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK. ZODRA WE WEER OPEN GAAN MAKEN WE DAT OP DE SITE BEKEND.

De Nieuwe Stad flexplek bevindt zich in het gebouw Het Platform aan de Oliemolenhof 18A. Deze locatie vormt binnen De Nieuwe Stad een dynamische werkplek voor een vaste huurder en biedt daarnaast vier dagen per week flexruimte voor iedereen. Een plek waar samenwerking, kennisdeling en overleg tussen verschillende partijen tot stand komt.

Openingstijden
Huren van de vergaderruimtes en werkplekken kan op maandag t/m donderdag van 8.00 tot 18.00 uur. Toegang tot het pand wordt verschaft vanaf de begane grond (trap en lift) en via trap naar de 1e verdieping (tourniquet). Beide komen uit bij de receptie.

Vergaderruimtes en werkplekken
In De Nieuwe Stad Flexplek zijn 11 vergaderruimtes, 50 basis werkplekken, 20 comfort werkplekken en 32 luxe werkplekken beschikbaar om te reserveren.Via de app De Nieuwe Stad kun je aangeven wanneer je wilt reserveren en voor hoeveel personen. Je krijgt dan automatisch te zien welke ruimtes nog beschikbaar zijn.

Betalen
Na het reserveren in de app reken je direct af met iDEAL. Via de app ontvang je een factuur. Heb je andere wensen? Laat het ons weten!