Same Day Delivery via Fadello

Nog net voor de feestdagen maakt Sendcloud, een softwareplatform dat webshops aan vervoerders koppelt, bekend dat het vanaf nu Same Day Delivery aan al haar klanten aanbiedt. Via het logistieke netwerk van de Amersfoortse start-up Fadello worden de producten overal in Nederland opgehaald en uitgeleverd. Uniek in Nederland.

 

Met de integratie van Fadello, dat gevestigd is in De Nieuwe Stad, wordt Sendcloud de eerste dienstverlener met een Same Day delivery-netwerk door heel Nederland. Het centraal in Nederland gelegen hoofdkwartier in Amersfoort is een ideale logistieke locatie, waardoor de rest van Nederland snel bereikt kan worden.

 

Zo maakt SendCloud het voor haar klanten van groot tot klein mogelijk om te concurreren op het gebied van supersnelle levering. Met een tarief van 12,- per order is dit vergelijkbaar, of in veel gevallen zelfs goedkoper, dan dat van grote online spelers met een Same Day delivery-optie. SendCloud en Fadello faciliteren de razendsnelle service echter als enige 7 dagen per week (zelfs op zondag) door heel Nederland en bieden zo een unieke customer experience met een groot concurrentievoordeel voor iedere MKB’er.

 

Bestellingen kunnen tot 13:00 uur worden doorgegeven, waarna de pakketten zelfs op meerdere locaties tegelijkertijd worden opgehaald. Door de combinatie van deze multi-pickup oplossing met de logistieke technologie van Fadello wordt een zeer efficiënte aflevering mogelijk. Verder biedt de delivery service een veel hogere first time right, door producten in de avond te leveren. Recent onderzoek van Multiscope toonde dan ook aan dat het ideale bezorgmoment onder online shoppers de avond is.

 

De aflevering aan de deur, het enige menselijke contactmoment bij e-commerce, moet goed verzorgd zijn om een superieure customer experience te realiseren. De combinatie van service, techniek en kwalitatief hoogwaardige logistieke oplossingen is uniek in Nederland. SendCloud zorgt er met zijn vele webwinkel koppelingen voor dat de kleine en middelgrote webshop kan concurreren met de grote jongens op het gebied van service en levering. Er is vooralsnog geen bedrijf dat een vergelijkbare service aan hun klanten biedt.