Expositie Blaudzun en Sven Signe den Hartogh in FLUOR

In aanloop naar zijn concert in FLUOR op 8 december, exposeert Blaudzun vanaf vrijdag 9 november de negen kunstwerken die sven signe den hartogh maakte voor het album _UP_. De expositie wordt geopend door  de beide heren samen met wethouder Fatma Koşer Kaya. Het is de laatste keer dat de werken samen te zien zullen zijn. Eén van de negen kunstwerken wordt aan het eind van de expositie namelijk aangeboden aan de veiling van 3fm’s Serious Request.

Sven Signe den Hartogh werkt op internationaal niveau voor musea, galleries en brands. Voor de albumhoes van Blaudzun’s album _UP_ hield hij eerst een fotoshoot met Blaudzun, waarna hij 9 foto’s op canvas afdrukte. Wat hij er vervolgens van maakte zie je in onderstaand filmpje en is tot 8 december ook in het echt te bewonderen in de kleine zaal van FLUOR. De opening van de expositie is op 9  november 2018 vanaf 15.00 uur.

Foto credits: Marcel Krijgsman

Over Blaudzun

Na de release van het succesvolle Promises Of No Man’s Land in 2014 begon Blaudzun aan een ambitieus project: de albumtrilogie Jupiter. Deel I en II verschenen in 2016 en 2017 en laten een artiest op de toppen van zijn kunnen horen. Op de eerste dag van het nieuwe jaar kwam Blaudzun verrassend met de gloedvolle nieuwe track _hey now, die door NPO Radio 2 direct werd uitgeroepen tot Top Song, gevolgd door door de single _islands. Na een succesvolle clubtour in het voorjaar en een prachtig festival seizoen waarbij onder meer Pinkpop, Sziget en Lowlands werden aangedaan, staat Blaudzun momenteel in aanloop naar zijn laatste Nederlandse clubshow van de _UP_tour in FLUOR op zaterdag 8 december. Voor tickets en meer info: https://fluor033.nl/programmaitem/blaudzun