AFGELAST – Een brutaal mens heeft de halve wereld!

Vanwege het Corona virus is deze expositie afgelast.

Kunsthuis Glue opent op 19 maart haar deuren met een nieuwe expositie: Wendy. Een tentoonstelling van twee jonge makers die de troon der kunsten bestormen: Tobie van Putten & Koen Van Eeckhoutte. Kom kijken naar de ‘reusachtige’ installaties van kledingstukken en meubels.

Het knetterde toen twee wild enthousiaste jonge creatievelingen bij Kunsthuis Glue naar binnen stormden. Het is aan de ongetemde energie van Tobie en Koen te danken dat zij drie weken lang met hun creatieve uitspattingen te zien zijn tijdens de eerste expositie van dit tweetal: Wendy.

Wendy is een gigant die reuzen omlegt. Met haar woeste energie vernietigt hij, om materie te laten herrijzen. Zijn overwinningen verwerkt hij in jachttrofeeën. Een metafoor voor de kracht en passie die Tobie en Koen in hun kunst leggen. Precies zo overwinnen zij de uitdagingen van het kunstenaarschap en kunnen ongehinderd leven naar hun dromen. Een brutaal mens heeft de halve wereld!

Opening: 19 maart om 19.00 uur met live performance 20.30 u.
Expositie van 19 maart t/m 5 april 2020.
Kleine Koppel 62 Amersfoort.
Open van donderdag t/m zondag van 13 – 17 u.

Kunsthuis Glue is een artistieke plek waar expositieruimte, workshops en open atelier onder één dak te vinden zijn. Dit Kunsthuis is vrij toegankelijk.