DraumList Presents: Brooke Shaden workshop

DraumList haalt de Amerikaanse topfotografe Brooke Shaden naar Nederland. Ze is bekend in de wereld van Photoshop, Editing en Compositing. Op 29 en 30 augustus kun je deelnemen aan een tweedaagse workshop, waarin Shaden je alles leert over ‘creative storytelling’.

Brooke Shaden staat bekend om haar creatieve verhalende foto’s. Met behulp van geavanceerde Photoshop-technieken creëert ze haar eigen werelden. Dat heeft haar een groot netwerk en een grote wereldweide fanbase opgeleverd.

Intensieve workshop Storytelling & Compositing

DraumList laat haar overkomen voor een tweedaagse workshop in Amersfoort, die op 29 en 30 augustus plaats zal vinden. Op dit moment is dit de enige workshop die Brooke Shaden in 2015 in Europa geeft.

In twee dagen leert de topfotografe je alle ins en outs van creative storytelling en de verschillende technieken die je daarbij kunt inzetten. Dat varieert van het gebruik van props en accessoires, tot bewerkingstechnieken in Photoshop.

Deelnemers krijgen diverse creatieve oefeningen. Naast de fotoshoots, waarbij je één op één geassisteerd wordt, komt ook de nabewerking uitgebreid aan bod. Daarnaast geeft de tweedaagse workshop tijd voor zakelijk advies en portfolioreviews.

Modellen en apparatuur

Er zijn drie modellen aanwezig tijdens de workshop. De modellen hebben een ‘model release’ ondertekend, zodat deelnemers toestemming krijgen om de foto’s gemaakt tijdens de workshop te gebruiken voor hun eigen portfolio.

Tijdens de workshop wordt er gefotografeerd met natuurlijk licht. Deelnemers wordt aangeraden om een camera, groothoek- en portretobjectief, statief, afstandbediening en laptop met Photoshop (of alternatief) mee te nemen.

De workshop vindt plaats in De Nieuwe Stad, Brabantsestraat 17, Amersfoort. Er zal gefotografeerd worden in de Sint Aegtenkapel.

Prijs en aanmelden

Deelname aan de tweedaagse workshop kost 799 euro per persoon. Dat is inclusief ontbijt en lunch op dag 1, lunch op dag 2, locatie, props, modellen en assistentie. Reserveren voor de workshop kan door contact op te nemen met Jeroen Hindriks, via info@draumlist.com.

Kijk voor alle details en het programma op: www.draumlist.com/workshops