De ‘Prodentglimlach’ weer op gezichten toveren

Als kloppend hart van de voormalige industrie in Amersfoort is de Prodentfabriek – een locatie waar tot 10 jaar geleden nog tandpasta werd geproduceerd – nu dé plek waar de mooiste hybride en online evenementen plaatsvinden. Live samenkomen gaat al ruim een jaar niet meer, of in zeer beperkte mate. Prodentfabriek Amersfoort investeerde in apparatuur en maakte een switch. “Dankzij de crisis zijn we verder verbreed in onze diensten”, vertelt general manager Jimmy Bakker in een interview op events.nl.

De Prodentfabriek groeide de afgelopen jaren van een lege productiehal tot een fullservice hospitalitylocatie. Jimmy in het interview met journalist Rob van Hilten: “Inmiddels gedijt de Prodentfabriek het beste wanneer we bij voorkeur zoveel mogelijk mensen mogen ontvangen en hen op een veilige manier een event presenteren, voorzien van een heerlijk kopje koffie, een goeie lunch of een diner. Die ontwikkeling is super leerzaam en fantastisch geweest. We doen nu veel onlineproducties en daar zijn we dankzij de crisis heel sterk in geworden, maar het liefst heb je rondom die talkshowtafel zestig man publiek zitten, op anderhalve meter.

Wat leuk is, is dat ondernemers in dit gebied participeren in onze evenementen. Stel een opdrachtgever wil een hybride event organiseren en heeft naast onze huidige studio’s break-outruimtes nodig, dan huur ik ruimtes van bedrijven hier in De Nieuwe Stad die zij overdag niet gebruiken. Daardoor beschikken we over zo’n twintig break-outrooms die in deze tijden worden omgebouwd naar pop-up studio’s. Ruimtes met een eigen identiteit. We zijn er trots op dat we met wat wij hier kunnen en doen de spreekwoordelijke Prodentglimlach weer op gezichten toveren.”

Lees hier het volledige verhaal.
En voor meer informatie, neem een kijkje op www.prodentfabriek.nl.