De Nieuwe Stad in de serie Oogappels op NPO 1

Afgelopen zomer vormden verschillende locaties in De Nieuwe Stad het decor voor de serie Oogappels. Sinds 24 januari is dit programma elke donderdag te zien bij BNNVARA op NPO 1 om 20.35 uur.

De serie gaat over puberstress en ouderleed. Vier volkomen verschillende gezinnen worstelen met de opvoeding van hun kinderen.  Sociale media, prestatiedruk, drugs, merkkleding, seks: ga er maar aan staan als ouders van pubers. Hun kinderen zitten op dezelfde middelbare school. De ouders hebben allen zo hun eigen manier van opvoeden. Maar voor hen allemaal geldt dat ze de lat voor zichzelf én hun oogappels heel hoog leggen: het leven moet vooral perfect zijn!

Oogappels komt van de hand van de makers van Gooische Vrouwen en Divorce.  Diverse bekende Nederlanders spelen mee in de serie. Bekijk de eerste drie afleveringen terug via NPO Start. Het eindshot van aflevering 3 laat de eerste beelden van De Nieuwe Stad zien. In aflevering 4 op 14 februari a.s. komt Het Lokaal als filmset aan bod. Kijken dus!