Dance & Dine in De Danswerkplaats

In een middag een mooie basis van de Argentijnse Tango leren en na afloop misschien lekker gaan eten bij restaurant HOOG VUUR? En ter afsluiting nog even meedansen in een echte salon? Dat kan als je je opgeeft voor de Dance & Dine op 14 november aanstaande!

Bij de Argentijnse Tango draait alles om gevoel, afstemming, overgave aan elkaar en verfijnd leiderschap. Niet samen pasjes leren en nadoen, maar leren aanvoelen, communiceren en creatief invullen met beweging. De tango verleidt en verbindt. Twee lichamen geven op eigen wijze invulling aan de prachtige muziek.

In 3,5 uur leren we je leiden en volgen, leggen we een mooie basis van de tango en bieden we enkele verrassende bewegingen. Met een koffie/thee pauze en een drankje aan het einde van de les, heb je zo een heerlijke besteding van je zaterdag. De locatie is de prachtige, sfeervolle Danswerkplaats, tevens onze vaste les- en salonlocatie, in De Nieuwe Stad, vlakbij het centrum van Amersfoort. Na afloop steek je binnendoor over naar restaurant HOOG VUUR, de culinaire hotspot van Amersfoort, waar alle gerechten in houtgestookte ovens klaargemaakt worden. Speciaal voor Dance&Dine heeft HOOG VUUR een arrangement samengesteld: 3 gangen van de kaart + 2 drankjes per persoon. Let op: HOOG VUUR heeft beperkt plaats, dus vol=vol.

Het programma:

Binnenkomst vanaf 13.00 uur
1e lesblok: 13.15 – 14.45 (daarna een kopje koffie of thee)
2e lesbok: 15.15 – 16.15 (drankje naar keuze)
3e lesblok: 16.45 – 17.45

17.45 (optioneel) tafel gereserveerd bij HOOG VUUR

Aanmelden kan via de site van Cheek2Cheek

De kosten zijn 80 Euro per paar. Hiervoor krijg je samen 3,5 uur les, een kopje koffie of thee in de eerste pauze en een drankje bij de 2e pauze. Kies je voor de combinatie met het arrangement van HOOG VUUR, dan is de totaalprijs per danspaar 150 euro. HOG VUUR ligt direct naast de Danswerkplaats en biedt zo een prachtige voortzetting van deze middag. Na afloop kun komen kijken en als je durft nog een dansje komen doen bij een echte salon. Hiervoor is de toegang gratis voor deelnemers aan deze middag.