Café restaurant KROAST Amersfoort

Op een plek waar in de vorige eeuw nog zeep werd geproduceerd kun je hier straks als gast genieten van andere bubbels. Of dat nu een lekker mousserend wijntje is of de prik in de ranja: aan zowel de grote als de allerkleinste gasten wordt gedacht.

Workshopruimte
Elke middag zijn er in de speciaal ingerichte workshopruimtes activiteiten voor kinderen zoals koken met de kok, cupcakes bakken, kunst maken of kinderbootcamp. Tijdens het diner en de special events is er oppas voor de kinderen.

All-day concept met shared dinner
Naast ontbijt, take-away en de diverse bubbels en bites biedt KROAST Amersfoort haar gasten een gevarieerd menu: “Wij willen een plek creëren waar iedereen zich direct thuis voelt. Zo is er bijvoorbeeld een barista die je verwelkomt met heerlijke vers gemaakte koffie en word je bij binnenkomst verleid door de geur van versgebakken taart en gebak. Dat gaan we hier allemaal realiseren evenals een verse en verantwoorde lunch, een goede borrel en shared dinner: verrassende kleine gerechten die je met elkaar kunt delen”, aldus bedenkers en oprichters Sven Kattenberg en Salomé Kattenberg-Toebes.

Over KROAST
KROAST gaat zich vestigen aan de rand van het centrum van Amersfoort in De Nieuwe Stad, een industriële locatie te midden van startups en kunstenaars. Het is een ruim opgezet restaurant dat plek biedt aan ongeveer 60 gasten. Daarnaast heeft ze de beschikking over een 100m2 grote binnentuin die op zomerse dagen de hele dag door met zon overgoten wordt maar ook de nodige schaduw biedt. Aan de voorzijde, die autoluw is, zijn enkele gratis parkeerplekken en een terras met uitzicht over de Eemhaven. Voor workshops, kinderfeestjes en andere besloten bijeenkomsten heeft KROAST de beschikking over aparte ruimtes. Op zondag is KROAST op aanvraag geopend voor besloten events zoals een familiefeest of private dining met vrienden en kinderen.

 

Via de Facebookpagina blijf je op de hoogte van KROAST Amersfoort!