Bootcampen met Movement Club 033

In De Nieuwe Stad kunnen ondernemers gebruik maken van diverse faciliteiten. Eén van de voorzieningen die De Nieuwe Stad aan haar bewoners (ondernemers) aanbiedt, is een wekelijkse bootcamp. Goed voor de teambuilding binnen het gebied en iedereen krijgt de kans om op een laagdrempelige manier gezond en vitaal te worden en blijven.

Bootcamp is een full body workout, geschikt voor iedereen. Ongeacht geslacht, postuur, leeftijd of conditie, traint iedereen in zijn of haar eigen tempo en intensiteit. Iedere donderdag om 17.00 uur verzamelen de bewoners van De Nieuwe Stad zich op de Oliemolenhof, om onder begeleiding van Movement Club 033 de werkdag af te sluiten met een fysieke uitdaging van circa 45 minuten. Een ervaren instructeur en mede-bootcampers zorgen voor de motivatie en gezelligheid.

In de pauzemomenten en na afloop is er ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen. ‘Naast met elkaar sporten, is het een prettige manier om ook medebewoners uit het gebied beter te leren kennen. Het is ook leuk om te merken dat onze werkdagen per organisatie vaak heel verschillend zijn, maar dat we tijdens de workout allemaal hetzelfde doel hebben’, aldus één van de deelnemers. Wij vinden het belangrijk om vanuit De Nieuwe Stad sportactiviteiten aan te bieden. Vitaliteit zorgt behalve voor meer energie en ontspanning op deze manier ook voor meer betrokkenheid.