Zinnenprikkelend

Wij (Suzanne Paap en Ralph Koridon) zijn de stuwende krachten achter Zinnenprikkelend | bureau voor sensitieve communicatie. En als enthousiaste ondernemers in De Nieuwe Stad, zijn wij al bijna zeven jaar actief als beeldmakers en als brand builders. Samen met onze opdrachtgevers zorgen we ervoor dat het interne verhaal, visueel en in gedrag, vertaald wordt. Op een dusdanig manier waardoor de kernboodschap van het bedrijf of merk door de klant en alle stakeholders ook echt gevoeld en begrepen wordt. Vanuit de gedachte: “Communicatie is het laden van emoties en het prikkelen van de zintuigen”, bouwen wij aan bestaande brands en ontwerpen nieuwe identities & concepten. Identiteiten bouwen en beeldverhalen maken voor ondernemers is wat wij met ons bedrijf Zinnenprikkelend doen.

Zinnenprikkelend in het kort:

  • Zinnenprikkelend is een bureau voor sensitieve communicatie. Wij helpen maar al te graag met zinnenprikkelende identiteiten, visuele communicatie en treffende marketing campagnes. Tevens voeren we een aantal labels waarmee specifieke doelgroepen worden bediend.
  • Bloominspiration.nl: een blog op het gebied van interieur en lifestyle en biedt fotoproducties van o.a. interieur & binnenkijkers voor de bladen.
  • ePublicist is een samenwerking met De Vrije Uitgevers wat auteurs en uitgeverijen helpt met het ontwerpen en opmaken van boeken en e-books.
  • Urban Horeca Concepts is een samenwerking met architecten bureau A&R10, voor horeca concepten.
  • Oogst uit eigen tuin is een samenwerking met illustrator Karen Weening en is een food- en inspiratieblog met heerlijke recepten gemaakt van de biologische groenten uit tuinderij Eijckenstein.

Wil je ons beter leren kennen? We werken in De Nieuwe Stad vanuit het pand Rohm en Haas.

Zinnenprikkelend
Kleine Koppel 38
033 – 7370009
www.zinnenprikkelend.com
suzanne@zinnenprikkelend.com
ralph@zinnenprikkelend.com