Amersfoortvergaderen.nl

NIETS IS VANZELFSPREKEND

 

 

Je hebt een bijeenkomst te organiseren. Misschien met drie- of wel dertien mensen. Het kan een vergadering zijn, of een training, of wie weet ben je van plan een presentatie of workshop te houden. Een ding is zeker: dan heb je een ruimte nodig.

Wat blijft bij?
Natuurlijk kun je op de bekende plaatsen terecht: de vergaderruimte op kantoor of een hotel bijvoorbeeld. De vraag is alleen wat de deelnemers aan jouw bijeenkomst bijblijft als ze het pand verlaten. Natuurlijk heb je een inspirerend verhaal verteld en was je PowerPoint uit de kunst, maar hoe was de sfeer om je heen? Een gladgestreken kantoorruimte met koekjes per stuk verpakt van de groothandel, of een generieke vergaderruimte in een hotel met schrijfblokken en pennen met het logo van het hotel, zullen mensen niet verrassen. Sterker nog: het wordt verwacht.

Kracht van de verrassing
Bij Amersfoortvergaderen.nl geloven we in de kracht van de verrassing. Juist als het niet vanzelfsprekend is, zullen mensen zich een bijeenkomst herinneren. Onze ruimte is uniek in haar soort door haar eigenzinnige inrichting en inspirerende locatie midden in de nostalgische ambiance van de Nieuwe Stad. Dat maakt vergaderen bij Amersfoortvergaderen.nl een belevenis, die de deelnemers zal bijblijven.

Naast het karakteristieke uiterlijk van onze ruimte en uitstekende ligging, zien wij dat een persoonlijke noot een bijeenkomst nét dat beetje extra geeft. Zo zorgen wij voor heerlijke zelfgemaakte lekkernijen voor bij de koffie en zijn wij altijd je enige aanspreekpunt wanneer je de ruimte in gebruik neemt. Duidelijk, overzichtelijk en heel persoonlijk dus. Bovendien zijn wij erg goed in de keuken; dat wil je eigenlijk niet missen.

Klinkt goed?
Hopelijk hebben wij je een beetje nieuwsgierig gemaakt naar wat wij te bieden hebben. Wil je meer weten, kijk dan eens op Amersfoortvergaderen.nl. Heb je nu al een prangende vraag, bel dan gerust even: 033 – 2067501.

Wij hopen van je te horen!

Groeten,

Peter & Fernando

Postadres: Johan van Oldenbarneveldlaan 10
3818 HB Amersfoort
Bezoekadres: Oude Fabrieksstraat 15
3812 NR Amersfoort
033 20 675 01
info@amersfoortvergaderen.nl
www.amersfoortvergaderen.nl
Facebook Interior Department