Alle fietsvrienden verzamelen!

De Nieuwe Stad vormt in het weekend van 13 en 14 oktober het podium voor twee fietsevenementen: op zaterdag het Keistad Fietsfestival en op zondag de Meewindkoers.

Keistad Fietsfestival

Het eerste Keistad Fietsfestival dat van 11 tot en met 14 oktober in Amersfoort gehouden wordt, opent op donderdag 11 oktober met het International Cycling Film Festival (ICFF) in Filmtheater De Lieve Vrouw. Vanaf dat moment staan de hele week allerlei activiteiten op het programma. Het hoogtepunt is op zaterdag 13 oktober in De Nieuwe Stad met een grote Fiets Fair met allerlei activiteiten, workshops, clinics en foodtrucks. Meer informatie vind je op de website www.keistadfietsfestival.nl.

Meewindkoers

Koers mee met Meewind Koers en sluit het wielerseizoen samen met je fietsvrienden, collega’s of als solo in stijl af. De toertocht van 70, 120 of 150 km voert over de Utrechtse Heuvelrug en door Hollandse Polders. Nieuw dit jaar is  de gravelroute van 75 kilometer. Na afloop geniet je op het Finish Festival in De Nieuwe STad van een Kwaremont flesje bier, heerlijke gerechten bij een van de Food Trucks én oergezellige live muziek. Meer informatie vind je op de website www.meewindkoers.nl.