Zwoele Zomermarkt – AFGELAST

— HELAAS IS DEZE ACTIVITEIT I.V.M. OVERHEIDSMAATREGELEN AFGELAST —

Onder voorbehoud van overheidsmaatregelen is het eerstvolgende event dat doorgang kan vinden op het buitenterrein van De Nieuwe Stad de Zwoele Zomermarkt, georganiseerd door Het Lokaal en Winkels op Wielen. Sinds afgelopen jaar werken Winkels op Wielen en Het Lokaal samen om een markt neer te zetten met nog meer gezelligheid, een groter aanbod en vooral ook een divers aanbod op één grote markt. Deze samenwerking zorgt voor meer gezelligheid, een groter aanbod en vooral ook een divers aanbod op één grote markt.

Het is dé plek waar lokale ondernemers, producenten en initiatieven samenkomen. Dé markt om te laten zien wat de stad mooier, lekkerder, leuker en beter maakt. Boeren, producenten, kunstenaars, uitvinders, scholieren, studenten, fabrikanten, muzikanten, winkeliers, chef-koks, ontwerpers….iedereen is welkom: mensen die een gezicht geven aan onze stad. Op de Oliemolenhof verbinden we ze met elkaar op een grote markt.

Meedoen?
Wil je zelf een kraam of winkel op wielen aanmelden? Dat kan! Meld je aan via het formulier op de website van Het Lokaal.