Workshop Mij Niet gezien

De workshop MIJ NIET GEZIEN is een intense, zinnenprikkelende reis in de gevoelswereld van het thema zichtbaarheid. Muziek is de rode draad die stem-, aandacht- en bewegingsoefeningen met elkaar verbindt.

Je stem is een perfect instrument om uiting te geven aan jouw verlangen om gezien te worden. Hoe voelt en klinkt dat verlangen? Voel je er weerstand bij? Hoop? Zonder te verzanden in verhalen en uitpluizen waarom jezelf zichtbaar maken zoveel weerstand kan oproepen, geeft MIJ NIET GEZIEN aanknopingspunten om deze weerstand mee te nemen in het uiten van jezelf. Om ondanks de angst er toch voor te kiezen om jezelf te laten zien.

Miniconcert
Zangeres en stembevrijder Marieke van der Leijé is tijdens de workshop aanwezig en zal ter afsluiting een bijzonder nummer ten gehore brengen dat ze dit jaar schreef voor Internationale Vrouwendag. Ook is er samen met Marieke ruimte voor improvisatie en intuïtieve zang.

Over MIJ NIET GEZIEN
Ken je dat gevoel van in een gesprek dichtslaan en geen idee hebben hoe je moet reageren? Jezelf niet laten horen omdat je wordt overspoeld door gedachtes, gevoelens en emoties. Waardoor jouw ideeën en behoeftes onuitgesproken blijven, terwijl je achteraf precies weer wat je had willen zeggen. Om allerlei redenen zijn we geneigd om onze gevoelens, emoties en gedachtes voor ons te houden. Tegelijkertijd hebben we een universeel verlangen om gezien te worden. Om zichtbaar te zijn voor de mensen om heen. Een behoefte om opgemerkt en gehoord te worden.

Durf jij jezelf in alle eerlijkheid aan de buitenwereld te laten zien? Durf je jouw gevoelens precies te uiten zoals ze zijn? Kun je open zijn over wat er in jou speelt zonder dat de buitenwereld er iets mee hoeft? Laten zien wat zich binnen in jou afspeelt brengt meer verlichting dan er alleen mee blijven worstelen.

Wat? Workshop MIJ NIET GEZIEN + miniconcert
Wanneer? Zondag 19 mei
Hoe laat? 10.00 – 12.30
Waar? De Danswerkplaats
Adres: Oude Fabriekstraat 20 Amersfoort
Kosten? € 39,50
Maximaal aantal deelnemers: 12

Aanmelden via anouk@dejankfabriek.nl