Weltevree Winter Warehouse Sale

Ken jij de De Nieuwe Stad bewoner Weltevree? Als productontwerper wilde Floris Schoonderbeek niet afhankelijk zijn van de structuren van bestaande productlabels waar uitvindingen vaak geen plek vinden. Daarom richtte hij Weltevree op: een label dat een zelfstandiger en duurzamer bestaan mogelijk en leuker maakt. Tijdens de Weltevree Winter Warehouse Sale op 9 december wordt een uitgebreid en divers aantal producten tegen gereduceerde prijzen aangeboden.

Weltevree wil graag een duurzame, sociale en inspirerende bijdrage leveren door producten en diensten te ontwikkelen die de (be)leefomgeving verrijken. Zij zoeken met hun collectie naar een nieuwe vorm van kwaliteit en comfort. Afgelopen jaar was een druk jaar voor Weltevree met verschillende beurzen, evenementen en fotoshoots. De producten die daar getoond en gebruikt zijn, hebben hun dienst bewezen. Een deukje, kleurverschil of krasje is het bewijs van hun inzet. Hierdoor zijn deze stockproducten alleen niet meer geschikt voor de normale verkoop. Daarom worden ze nu tegen gereduceerde prijzen aangeboden tijdens de Weltevree Winter Warehouse Sale 2018.

Het aanbod is uitgebreid en divers. Zo kun je die dag Outdoorovens, Fieldchairs of een Dutchtub Loveseat tegen een gereduceerde prijs aanschaffen. Let op: het is alleen mogelijk om te betalen met PIN. Hoe eerder je langskomt, hoe meer keuze, want op = op!

Praktische informatie

Datum: zondag 9 december
Tijd: 11:00 – 15:00u|
Locatie: Weltevree Hoofdkantoor, Oliemolenhof 110, 3812 PB Amersfoort