Spinvis bij FLUOR

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Justine Keller (2011) en Trein VuurDageraad (2017). Ook zijn laatste album 7.6.9.6. (2020) haalde ogenschijnlijk moeiteloos alle jaarlijstjes. Zijn nieuwe album “Be-Bop-A-Lula” komt op 7 april uit.

Dit is wat Erik de Jong zelf over het nieuwe album te zeggen heeft: “We zochten een woord dat iets zou zeggen over deze tour. Het gaat over ons. Het gaat over onze tijd. Het gaat over ons leven op een avond in het heelal. Het woord is Be-bop-a-lula.”

Een blik in de Caleidoscoop van Spinvis is nooit hetzelfde. En toch weet je meteen met wie je vandoen hebt. In het zweet van de festivalweide, het pluche van het theater of de weerklank van je eigen vensterbank; zijn muziek brengt iedereen die ervoor open staat samen in hetzelfde gemoed.

Voor meer info en tickets kijk op de website van FLUOR. Fysieke tickets zijn ook te koop bij Velvet Music.