Para Mi Gente

Zandfoort aan de Eem verandert in een Caribisch paradijs op 25 februari. Met live muziek van de zeer bekende Edsel Juliet samen met zijn band La Banda Loca! Samen brengen zij de warme Caribische sfeer in het koude Nederland met de ‘Para Mi Gente’ party.

Deze feesten staan bekend om hun gezellige publiek, goede muziek en feestelijke sfeer. Met de livemuziek van Edsel Juliet & La Banda Loca is het moeilijk om stil te blijven zitten. Hij speelt vooral eigen muziek en staat bekend om zijn vrolijke composities in het Papiamento. Juliet brengt zijn muziek op dansbare partybeats en is continu in interactie met het publiek, hierdoor maakt het niet uit dat de liedjes vooral in een andere taal zijn. Zijn motto is dan ook: Party music with a twist of Comedy!

Dus zet die dikke winterkleren voor één dag weg, en trek je gemakkelijke schoenen aan om te swingen op Juliet’s zijn bachata, merengue, cadans, zouk, tumba en nog veel meer….

Datum en tijd: zaterdag 25 februari 2017, 20.00 uur tot 01:00

Extra leuk
Voor de vroege vogels is er van 20:00 tot 21:00 een dansworkshop. Heb je nog nooit eerder op Caribische muziek gedanst? Dan is dit echt een aanrader. Daarnaast ontvangen de vroege vogels een gratis CD en 1 consumptie.

Korting
Bij Zandfoort aan de Eem kan je een kortingskaart ophalen, hiermee kan je met maar liefst 50% korting genieten van een gezellige avond. Je betaalt dan €10,- in plaats van €20,- Wil je vrienden meenemen? Dat kan uiteraard ook, deze kunnen ook een kortingskaart halen.

Daarnaast kan je ook online kaarten kopen via www.edseljuliet.com 

Kijk voor meer informatie op de website van Zandfoort aan de Eem, www.zandfoort.nl